Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Воробей виділив несподіваного фаворита УПЛ у боротьбі за єврокубки

Загалом, думаю, що кращі шанси на єврокубки у Колоса і Ворскли.

Фото із сайту football24.ua.

Воробей виділив несподіваного фаворита УПЛ у боротьбі за єврокубки

Екс-зірка Шахтаря та збірної України Андрій Воробей оцінив шанси головних претендентів представляти Україну на євроарені

«Центральний матч майбутнього туру відбудеться у Полтаві. Від результату поєдинку між Ворсклою та Десною залежить розподіл єврокубкових місць. Перемога одного з суперників багато в чому гарантує йому жадану позицію.

Обидві команди на фініші сезону пригальмували.

Обидві команди на фініші сезону пригальмували. Головна причина, на мій погляд, це обмежений кадровий потенціал. Випало з обойми декілька основних виконавців і результати для Юрія Максимова і Олександра Рябоконя стали не такими райдужними. В очному ж поєдинку полтавчан і чернігівців я віддаю невелику перевагу Ворсклі, пише Футбол24.

Реклама Google

Загалом, думаю, що кращі шанси на єврокубки у Колоса і Ворскли. Для Десни багато в чому визначальним стане майбутній матч. В цьому плані нинішній чемпіонат дуже цікавий. Хотілося б, щоб доля путівок до Європи вирішувалась в останньому турі», – сказав Воробей у коментарі Zbirna.com.

Читайте також: Лідер Динамо вдруге стане батьком

Нагадаємо, поєдинок між Ворсклою та Десною відбудеться у середу, 5 травня, о 19:00. У турнірній таблиці обидві команди набрали по 37 очок і ділять 5-6 сходинки.

Telegram Channel