Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Не чарівна, а дієва: чому косметична лінія для миттєвого ліфтингу бренду Christina справді працює

Серія засобів з поміткою Sіlk розроблена як для сухої, так і для нормальної шкіри.

Фото Christina Silk Upgrade.

Не чарівна, а дієва: чому косметична лінія для миттєвого ліфтингу бренду Christina справді працює

Кожна жінка мріє зберегти молодість та свіжість шкіри якнайдовше

Кожна жінка знає, яке задоволення приносять прості щоденні ритуали з догляду за нею. Знають про це й експерти бренду професійної косметики «Крістіна», які розробили лінію засобів Christina Silk Upgrade. Новітня програма Silk дає миттєвий ліфтинг-ефект та робить домашні бьюті-процедури не менш результативними, ніж салонні.

Підбираючи засоби догляду за обличчям, важливо враховувати такі фактори, як генетична спадковість, спосіб життя, харчування, клімат та навколишнє середовище.

Склад та дія — безумовні переваги

Салонна програма у косметолога здатна майже одразу омолодити на кілька років, коректний та професійний домашній догляд закріплює та подовжує успіх. Усі засоби серії Christina Silk Upgrade служать цій місії, виконуючи такі функції:

відновлення та збереження захисної гідроліпідної мантії епідермісу;

  • делікатне очищення, інтенсивне живлення та зволоження шкіри;
  • розгладження рельєфу та вирівнювання тону;
  • зменшення зморшок, захист та омолодження;
  • збереження контуру обличчя від деформування;
  • підвищення тонусу шкіри, зняття подразнення, запалень.

Ефективна дія очищувальних, живильних, підтягувальних кремів та сироваток Christina Silk Upgrade забезпечується такими активними компонентами:

  • рослинні екстракти (кореню женьшеню, портулаку, алое вера, кори мімози, квіток календули, тощо);
  • гідролізований шовк;
  • масло ші;
  • гіалуронова кислота;
  • вітаміни F, В3;
  • протеїни кунжуту, рисових висівок;
  • мочевина;
  • фруктоза, сахароза, глюкоза.

Серія засобів з поміткою Sіlk розроблена як для сухої, так і для нормальної шкіри. Серед них є крем для догляду за ділянками навколо очей, що не тільки розгладжує зморшки, але й коректує темні круги, знімає набряклість.

Коли слід починати використовувати косметику з ліфтинг-ефектом

Сучасний прискорений темп життя, екологія, не завжди коректне харчування та життєвий ритм прискорюють старіння шкіри. Найуразливіші її ділянки — обличчя, шия, зона декольте.

Більшість експертів з косметології та естетичної медицини дійшли висновку, що оптимальний вік, коли слід починати вводити до домашнього догляду засоби anti-age з ефектом ліфтингу — це +/- 35 років. До цього часу важливо забезпечити коректний регулярний догляд. Бажано, щоб він був підібраний професіоналами, виходячи з індивідуальних особливостей шкіри.

Після 25 років адаптаційні та регенераційні властивості епідермісу вже не такі активні. Але передчасне застосування потужних антивікових засобів може лише прискорити зниження природних відновлювальних процесів.

Підбираючи засоби догляду за обличчям, важливо враховувати такі фактори, як генетична спадковість, спосіб життя, харчування, клімат та навколишнє середовище. Вони мають потужний вплив на процеси старіння шкіри, а отже — й на вибір косметики для подовження її молодості та часу, коли слід починати нею користуватися.

 

 

 

Telegram Channel