Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
В реанімації Рівненської лікарні побилися відвідувач та анестезіолог

Лікар-анестезіолог якраз надавав допомогу людям, як туди увірвався невідомий. Він був нетверезий, почав приставати до медсестер й лікаря.

Фото horyn.info.

В реанімації Рівненської лікарні побилися відвідувач та анестезіолог

Лікар-анестезіолог якраз надавав допомогу людям, як туди увірвався невідомий. Він був нетверезий, почав приставати до медсестер й лікаря

У Рівненській центральній міській лікарні посварилися лікар-анестезіолог та відвідувач. Обоє звернулись із заявами про побиття до поліції. У медзакладі запевняють – відвідувач вдерся у реанімацію й побив лікаря, а заяву написав, щоб захиститись, інформує інтернет-видання «Горинь-інфо».

Реклама Google

31-річний костопільчанин приїхав у Рівненську ЦМЛ близько 5-ї ранку. Він нібито хотів провідати друга, який травмувався у ДТП й перебував на лікуванні в одному з відділень медзакладу, як кажуть у пресслужбі поліції.

«Чоловік поводив себе агресивно, на зауваження медичного персоналу покинути приміщення не реагував. «Заспокоїти» його вийшов лікар. Між ними виникла шарпанина та бійка, в результаті чого обоє отримали тілесні ушкодження», – коментує пресофіцерка Нацполіції області Катерина Загурська.

Конфлікт стався у реанімації, розповів заступник головного лікаря Ігор Дундюк. Лікар-анестезіолог якраз надавав допомогу людям, як туди увірвався невідомий. Він був нетверезий, почав приставати до медсестер й лікаря. Йому зробили зауваження й попросили залишити приміщення. 

«Він ніби згодився, почав виходити, лікар його провів. У цей час зненацька, лікар навіть не чекав, вдарив багато разів його по голові, розбив йому ніс, розбив йому лоб. Лікар отримав струс головного мозку. Лікар йому жодного удару не завдав. Цей агресивно напав, а потім написав заяву у поліцію, щоб себе захистити», – коментує Ігор Дундюк.

Заяви про нанесення тілесних ушкоджень написали і костопільчанин, і 42-річний лікар, тому поліція розлідує два кримінальні провадження.

Заяви про нанесення тілесних ушкоджень написали і костопільчанин, і 42-річний лікар, тому поліція розлідує два кримінальні провадження. Як зазначає начмед Ігор Дундюк, лікарні й медперсонал у таких випадках взагалі не захищені.

Читайте також: Чи є на Волині мости в аварійному стані

«У нас немає ніякої охорони, серед ночі поступають люди з алкогольним сп’янінням, родичі такі самі біля них – п’яні, обкурені, в стані наркотичного сп’яніння. Вони неадекватні, часто ведуть себе непорядно і агресивно стосовно лікарів. Треба, щоб на території лікарні цілодобово була охорона, є дуже багато питань, які повинні вирішити тільки силові структури – поліція», – додає заступник головлікаря.

Telegram Channel