Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Зідан може покинути Реал – ганебний виліт з ЛЧ став останньою краплею

Це не перша невдача єврокубкова француза на тренерській лаві "вершкових".

Фото із сайту football24.ua.

Зідан може покинути Реал – ганебний виліт з ЛЧ став останньою краплею

Над «вершковими» нависають хмари – іспанські ЗМІ повідомляють про цілком реальний відхід Зінедіна Зідана по завершенні сезону 2020/21

Виліт Реала з Ліги чемпіонів від Челсі знову породив масу чуток про можливу відставку 48-річного француза. Його контракт розрахований до 30 червня 2022-го, але Зізу може залишити свою посаду вже за кілька тижнів, пише Футбол24.

Керівництво Реала наразі задоволене роботою тренера і не планує звільняти його, але сам Зідан вперто ухиляється від прямої відповіді щодо свого майбутнього.

Керівництво Реала наразі задоволене роботою тренера і не планує звільняти його, але сам Зідан вперто ухиляється від прямої відповіді щодо свого майбутнього. Ситуація дуже нагадує 2018 рік, коли тренер пішов з клубу після перемоги в Лізі чемпіонів. Однак тепер Реал може виграти максимум чемпіонат Іспанії.

Сезон 2020/21 є найважчим у кар'єрі Зідана-тренера. Восени чимало писали про його можливе звільнення, а сам Зізу неодноразово сварився з іспанськими журналістами. Місцеві ЗМІ одноголосно запевняють, що француз почувається вкрай виснаженим. Реал програв Суперкубок та Кубок Іспанії, не лідирує в чемпіонаті, а виліт у півфіналі ЛЧ боляче вдарив по амбіціях Зізу. Це не перша невдача єврокубкова француза на тренерській лаві «вершкових», але ще ніколи Реал настільки не поступався супернику. Жодних виправдань немає – всі визнали, що Челсі був значно кращим за мадридців.

Щоправда, остаточне рішення Зідан та Реал приймуть лише по завершенні сезону. Але в столиці Іспанії вже бояться найгіршого, а гравці починають серйозно задумуватися про відхід наставника, інформує AS.

Читайте також: Лідер Динамо вдруге стане батьком

Зауважимо, француз вдруге очолив Реал у березні 2019-го. Загалом на посаді наставника «вершкових» завоював 3 Ліги чемпіонів, а також по два рази виграв чемпіонат Іспанії, Кубок Короля і Клубний чемпіонат світу.

Telegram Channel