Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Потяг Львів–Чернівці прибув до Луцька: як і коли він  курсуватиме

Рішення продовжити маршрут потяга до Луцька ухвалили у зв’язку з обвалом автомобільного мосту в селі Гайок на автодорозі Львів — Луцьк.

Фото Суспільного.

Потяг Львів–Чернівці прибув до Луцька: як і коли він курсуватиме

Потят у Луцьк прибув о 14.25. У вагонах – 270 посадкових місць

З 6 травня волиняни можуть дістатися до Львова потягом. Укрзалізниця продовжила маршрут регіонального експреса № 701/702 Львів – Чернівці до Луцька.

Від березня 2020 року це перший і поки єдиний поїзд з Луцька у напрямку Львова, Івано-Франківська та Чернівців, – розповів Суспільному черговий по вокзалу Дмитро Семенов.

За годину до прибуття потяга залізничник вивісив новий розклад руху потягів до станції Луцьк.

Черговий розповідає, регіональний пасажирський потяг 701-702 курсуватиме щодня, крім середи. «На цей час у нас в касах є квитки по 15.05», – каже Дмитро Семенов.

Реклама Google

Згідно з розкладом руху, зі Львова до Луцька, потяг їхатиме 4 години та 3 хвилини. Як розповіла провідниця Марія Хтей, під час першої подовженої до Луцька поїздки, на Волинь прибули чотири пасажири.

Речник Укрзалізниці Олександр Шевченко розповів, що рішення продовжити маршрут потяга до Луцька ухвалили у зв’язку з обвалом автомобільного мосту в селі Гайок на автодорозі Львів — Луцьк.

Згідно з розкладом руху, зі Львова до Луцька, потяг їхатиме 4 години та 3 хвилини. Як розповіла провідниця Марія Хтей, під час першої подовженої до Луцька поїздки, на Волинь прибули чотири пасажири.

«Наразі це тимчасове рішення, але ми стежимо за пасажиропотоком, якщо цей потяг в даному розкладі користуватиметься популярністю, то ми не бачимо причин, щоб не залишити його в тому вигляді, який він має наразі», – каже речник Укрзалізниці.

Скільки волинян вже придбали квитки на цей потяг на луцькому вокзалі не озвучили. Кажуть: уся система продажу на касах – автоматизована, підрахунку пасажирів працівники вокзалу не ведуть.

Нагадаємо, ввечері, 3 травня, на Львівщині обвалився міст через річку Західний Буг. Це частина догори Львів – Луцьк. Внаслідок обвалу мосту ніхто не травмувався. Головною причиною обвалу мосту називають те, що попри заборону, ним їздили вантажні автомобілі.

Джерело: Суспільне Волинь
Telegram Channel