Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Речником Зеленського пропонують призначити «Коляна Оболонського»

Куди тій Мендель братися!

Фото tv.ua

Речником Зеленського пропонують призначити «Коляна Оболонського»

Як плещуть злі язики, саме під такою «кликухою» Микола Тищенко був відомий у певних колах в буремні 1990-ті

Юрій Петрушевський зареєстрував на сайті Президента України електронну петицію з кадровою пропозицією щодо посади прессекретаря Офісу Президента.

«Я, Юрій Петрушевський, автор і ведучий програми «Хіт-парад зашкварів» на Прямому каналі — обурений фактом відставки Юлії Мендель з посади прессекретаря Офісу Президента України.

Останні кілька років завдяки професійним якостям Юлії Володимирівни (так, виявляється вона теж Юлія Володимирівна) моя щотижнева програма стабільно трималась на високих позиціях в рейтингах усіх інформаційних каналів.

Її особливий і неповторний стиль назавжди увійде в історію української, а можливо і світової журналістики.

Щотижня ми обговорювали стиль, якість і навички ведення інформаційної політики Апарату Президента саме завдяки діяльності пані Мендель. Її особливий і неповторний стиль назавжди увійде в історію української, а можливо і світової журналістики.

Розуміючи послідовне втілення заявленної на початку каденції президента позиції про відсутність необхідності спілкування з традиційними ЗМІ, закликаю не зупинятися на досягнутому та призначити на посаду прессекретаря Миколу Тищенка. Оскільки тільки цей політик зможе перевершити досягнення Юлії Володимирівни Мендель, бо жодному з колег нашого медійного цеху це не під силу», - йдеться в тексті петиції.

Читайте також: «Буя» феєрить — «Динамо» перестрибує «Ворсклу» (Відео).

Telegram Channel