Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
«Буя» феєрить — «Динамо» перестрибує «Ворсклу» (Відео)

… І лише після третього голу Віталія всі зрозуміли, що до Буяльських скоро прилетить лелека.

Фото Ігоря ЛИТВИНЕНКА, rbc.ua.

«Буя» феєрить — «Динамо» перестрибує «Ворсклу» (Відео)

Услід за «золотою», в Українській Прем’єр-лізі фактично померли «срібна» та «бронзова» інтриги

Півзахисник київського «Динамо» Віталій Буяльський у попередніх 23 турах УПЛ відзначився двома забитими м’ячами, а в поєдинку з «Ворсклою» зробив хет–трик ще у першому таймі! Та й як футболістові було не літати на крилах — адже напередодні Андрій Шевченко таки нарешті викликав гравця до лав Національної збірної! До того ж, на гру з «Ворсклою» саме 28–річний «Буя» вивів «Динамо» з капітанською пов’язкою. Третя ж причина для нечуваного натхнення відкрилася після того, як Віталій поклав третього у ворота Дмитра Різника. Футболіст таки не втримався і — запхнувши м’яч під футболку й встромивши у рот великого пальця — відкрив світові дуже гарну сімейну таємницю — вони з дружиною чекають на поповнення!

Дивимося огляд матчу:

Цікаво, що чотири із семи матчів туру відбувалися на самісінький Великдень. Тож гріх було не додати до футболу хоча б трішечки святкового пасхального колориту. Так, головні судді поєдинків ФК «Маріуполь» — ФК «Львів» і «Рух» — ФК «Олександрія» — Ярослав Козик та Катерина Монзуль — перед стартовим свистком вирішили не підкидати монетку, а запропонували капітанам команд… похристосатися крашанками!

На Великдень перед стартовим свистком вирішили не підкидати монетку, а запропонували капітанам команд… похристосатися крашанками!

Щоправда, вистачало у ці дні в українському футболі й несвяткових подій. Так, 28 квітня нарешті було зіграно відкладений матч 10–го туру між «Олімпіком» та «Зорею». У випадку перемоги команда Віктора Скрипника скорочувала б відставання від «Шахтаря» до одного очка, що гарантувало б гарячу «срібну» інтригу на фініші першості. Проте головний арбітр зустрічі Микола Балакін доклав неабияких зусиль, аби не допустити цього. Спочатку рефері дещо дискусійно не зарахував гол у ворота «Олімпіка», а потім показав таки сумнівну пряму червону картку голкіперові «Зорі» Ніколі Васілю.

За воротами

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ, півзахисник «Динамо» (Київ):

«Перший хет–трик у кар’єрі. Сподіваюся, не останній. Проте я готовий віддати ці три голи Циганкову. Головне, щоб він став найкращим бомбардиром. Для мене це суттєвіше, ніж те, що я забив ці м’ячі. Бо для «Динамо» важливо, щоб його гравець став найкращим бомбардиром. Але за станом здоров’я Віктор сьогодні не зміг зіграти. Якби він був, ми б робили все, щоб він забив».

Результати 24–го туру: «Десна» — «Колос» — 2:2; «Шахтар» — «Дніпро-1» — 2:1; «Ворскла» — «Динамо» — 1:5; «Рух» — ФК «Олександрія» — 2:1; «Зоря» — СК «Минай» — 1:0; ФК «Маріуполь» — ФК «Львів» — 1:2; «Олімпік» — «Інгулець» — 0:3.

 

 У списку бомбардирів лідирують Владислав Кулач («Ворскла») — 14 голів (4 — з пенальті) та Віктор Циганков («Динамо») — 12 (4).


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel