Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Із Житомира «Волинь» повернулася  з діркою від бублика

12 травня «Волині» треба буде обігрувати в Луцьку «Прикарпаття» — це буде відкладений свого часу матч 14-го туру.

Фото ілюстративне.

Із Житомира «Волинь» повернулася з діркою від бублика

Тепер лучани спробують розжитися очками в Краматорську

Завтра, 7 травня, «Волинь» зіграє у далекому Краматорську з тамтешнім «Авангардом» (початок зустрічі о 17.00). А в попередньому турі вона знову драматично завдала болю своїм уболівальникам, програвши на виїзді житомирському «Поліссю»…

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга. 24–й тур. «Полісся» (Житомир) – «Волинь» (Луцьк) – 1:0 (Станіслав Коваль, 7 хв.) 29 квітня. Житомир. Центральний міський стадіон. Без глядачів. Головний суддя Роман Блавацький (Львів).

У дебюті зустрічі на той момент 18-річний нападник житомирян Станіслав Коваль (19 хлопцю стукнуло 1 травня) жорстко запресингував 28-літнього голкіпера «Волині» Владислава Леванідова, підсумком чого став пропущений м’яч.

А в середині другого тайму підопічні Василя Сачка залишилися в більшості — червону картку перед собою побачив гравець «Полісся» Денис Галенков. Проте й за чисельної переваги лучани суперника дотиснути не змогли.

«Волинь» опускається вже на шосте місце в турнірній таблиці. Ми все ще говоримо про два матчі у запасі й таки реальні шанси зачепитися за третє місце, хоча оптимізму залишається дедалі менше. Аби його знову трішечки побільшало, «хрестоносці» мусять привезти три очки з Краматорська…

А вже 12 травня «Волині» треба буде обігрувати в Луцьку «Прикарпаття» — це буде відкладений свого часу матч 14-го туру.

«Волинь» опускається вже на шосте місце в турнірній таблиці. Ми все ще говоримо про два матчі у запасі й таки реальні шанси зачепитися за третє місце, хоча оптимізму залишається дедалі менше. Аби його знову трішечки побільшало, «хрестоносці» мусять привезти три очки з Краматорська…

«Агробізнес» (Волочиськ) – «Верес» (Рівне) – 0:0

29 квітня. Волочиськ. Стадіон «Юність». Без глядачів. Головний суддя Олексій Деревінський (Київ).

Тим часом рівняни, навіть втративши очки, зробили черговий крок до путівки в Українську Прем’єр–лігу. Адже нічию здобуто у виїзному матчі з четвертою командою першості — тож семиочковий розрив між «Вересом» та «Агробізнесом» збережено. А якщо взяти до уваги ще й два поєдинки, які є в запасі у команди Юрія Вірта, турнірна ситуація для «червоно–чорних» постає цілком райдужною. Затьмарюють її (і таки суттєво!) лишень проблеми зі стадіоном. Тож «Верес» наступного сезону має усі шанси бути в УПЛ, а ось називатися представником Рівного він, на жаль, знову буде з неабиякою натяжкою.

А вже завтра, 7 травня, «Верес» прийматиме у Млинові херсонський «Кристал» (початок зустрічі о 16.00). До речі, безпросвітний аутсайдер першості прибуде на поєдинок із лідером у піднесеному настрої, адже в попередньому турі «Кристал» з рахунком 3:2 здолав столичну «Оболонь», здобувши лишень другу перемогу в першості.

Результати 24–го туру: «Полісся» — «Волинь» — 1:0; «Металіст 1925» — «Гірник–Спорт» — 3:2; «Агробізнес» — «Верес» — 0:0; «Нива» — «Чорноморець» — 0:1; «Кристал» — «Оболонь» — 3:2; «ВПК–Агро» — «Кремінь» — 3:0; «Миколаїв» — «Прикарпаття» — 1:0; «Альянс» — «Авангард» — 1:1.

 

 У гонці бомбардирів лідирують Руслан Черненко («Агробізнес») — 11 голів (9 — з пенальті), Юрій Батюшин («Гірник–Спорт» / «Металіст 1925») — 10 (6), Богдан Оринчак («Волинь») — 8 (3).

Telegram Channel