Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Гороскоп: що віщують зорі волинянам наступного тижня

Дізнайтеся, який день буде для вас вдалим.

Фото volyn.com.ua.

Гороскоп: що віщують зорі волинянам наступного тижня

Прогноз на 10 — 16 травня

ОВЕН.

Імовірний успіх у справах, гарні можливості й відмінне самопочуття. Ви легко здобудете авторитет лідера, до вашої думки будуть дослухатися. У вихідні постарайтеся не відволікатися на дрібні другорядні завдання. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ТЕЛЕЦЬ.

Настав час виконувати обіцянки. Постарайтеся бути пунктуальними і не спізнюватися, щоб уникнути непорозумінь. У вихідні вам, ймовірно, загрожує тимчасове відлюдництво, але воно позитивно вплине на ваш настрій. Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

Занурення в роботу не повинне загрожувати вам душевними потрясіннями.

БЛИЗНЮКИ.

Вдалий час для втілення в життя навіть най­оригінальніших ідей. Кохана людина оточить вас турботою та увагою. Будьте уважні, не забувайте про тих, хто перебуває поруч, і не нехтуйте їхніми порадами. У фінансовій сфері на вас також очікує успіх. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

РАК.

Краще не звалювати на себе зайве навантаження на роботі. Не намагайтеся робити десять справ одночасно. Вас можуть порадувати сприятливі події в особистому житті. У вихідні відпочиньте разом із родиною. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

ЛЕВ.

Вам доведеться сумлінно потрудитися, виконуючи поставлені вами ж завдання. З’являться хороші перспективи, які дадуть змогу добитися прихильності начальства. Потім настане досить складний період. Вихідні присвятіть відпочинку. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — вівторок.

ДІВА.

У вас з’явиться шанс для успішної самореалізації на роботі. Об’єднайте свої зусилля з колегами. Настав час для кар’єрного росту. Повне взаєморозуміння буде панувати у стосунках із близькими людьми. Вихідні проведіть за містом. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

ТЕРЕЗИ.

Створіть собі міцний і надійний фундамент для позитивних змін у житті. Занурення в роботу не повинне загрожувати вам душевними потрясіннями. До вихідних владнаєте всі проблеми та зможете відпочити у колі друзів. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

Читайте також: Неконтрольована китайська ракета має впасти 9 травня.

СКОРПІОН.

У справах на вас чекає успіх і солідний прибуток. Удача надихає й відкриває нові можливості. Прислухайтеся до порад близьких людей, вони виявляться досить корисними. У вихідні ви здатні гори звернути. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ.

Вам доведеться працювати не покладаючи рук, проте швидко побачите результат. Не варто ділитися своїми ідеями та задумами, якщо не хочете, щоб хтось реалізував їх без вашої участі. Однією зі значимих подій стане щось, пов’язане з вашою родиною. Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

КОЗЕРІГ.

Не піддавайтеся емоціям, вони затьмарюють розум і шкодять справам. Спокій і розсудливість — от складові вашого успіху. Будьте тактовні, не з’ясовуйте стосунки з ким би то не було. Сконцентруйтеся на найважливішому, не розпорошуйтеся на дрібниці. До вихідних зросте фізична активність. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

ВОДОЛІЙ.

Цей період буде вирізнятися підвищеною професійною активністю. Ви зможете насолодитися плодами своєї діяльності. Однак важливо не метушитися, ви й так усе встигнете. Будьте обережні, висловлюючи критичні зауваження на адресу колег. У вихідні вас можуть порадувати несподіваними сюрпризами. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

РИБИ.

Вам буде важко займатися тим, що ви запланували. Не виключено, що вам доведеться багато часу витратити на вирішення чужих проблем. Утім, усе це стосується початку тижня, у вихідні гарно відпочинете. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

Telegram Channel