Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Очільник громади на Волині зустрівся з жінками, чиїх синів забрала війна

Подяка неньці захисника.

Фото: Камінь-Каширської міської ради.

Очільник громади на Волині зустрівся з жінками, чиїх синів забрала війна

За ініціативи керівництва міста і району на Камінь-Каширщині організували просвітницьку акцію «Подякуй мамі захисника», присвячену Дню Матері, який щорічно відзначають у другу неділю травня

– Сильні, мужні, вольові особистості… Саме такі слова спадають на думку, коли спілкуєшся з матерями, чиїх синів забрала війна, – говорить міський голова Віктор Пась.

Напередодні шанованого свята Віктор Іванович відвідав сім’ї загиблих Героїв, які проживають на теренах Камінь-Каширської територіальної громади. У рамках поїздки посадовець зустрівся з матерями воїнів АТО/ООС: Галиною Цепух (с. Видерта), Галиною Шеметюк (с. Волиця), Оленою Сотнік (с. Грудки), Марією Приймак (с. Полиці). Віктор Пась не оминув обійстя дружини полеглого на Сході Дмитра Герасимика із Видерти, а у селі Ворокомле відвідав Марію Зубач, син якої загинув в Афганістані.

Окрім того, в цей день Віктор Пась поклав квіти й на могили Героїв.

З рук міського голови кожна з цих жінок отримала квіти, матеріальну допомогу, слова підтримки та привітання з нагоди Великодніх свят і Дня матері.

Окрім того, в цей день Віктор Пась поклав квіти й на могили Героїв.

 – Розумію, ніщо не здатне компенсувати втрату близьких людей, а тим паче – дітей. Та найголовніше, що ми можемо зробити для родин загиблих воїнів, – це пам’ять про героїчний подвиг їхніх синів, – резюмує Віктор Іванович.

Читайте також«Посміхнись, мамо»: влаштують свято для жінок, які втратили синів в АТО/ООС

Жінки щиро подякували міському голові за щирі слова, а насамперед кожна з них відчула такі необхідні увагу й турботу.  

Telegram Channel