Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Донбасі російські найманці вбили двох українських військових

Ще один важкопоранений.

Фото УНІАН.

На Донбасі російські найманці вбили двох українських військових

Збройні формування Російської Федерації й надалі ігнорують режим припинення вогню та обстрілюють позиції підрозділів Об'єднаних сил

Протягом минулої доби, 6 травня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 16 порушень режиму припинення вогню. В результаті обстрілів загинули двоє військових, ще один отримав поранення та перебуває у важкому стані.

Про це йдеться у ранковому зведенні пресслужби ООС.

В результаті ворожого обстрілу два військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил отримали вогнепальне кульове поранення.

Як повідомляється, бойовики відкривали вогонь поблизу населених пунктів Луганське, Новгородське, Південного, Новотошківське, Зайцеве. Також біля населеного пункту Пищевик ворог використав великокаліберні кулемети, а поблизу селищ Шуми – стрілецьку зброю. В районі Талаківки по українських позиціях було скинуто з БПЛА два постріли ВОГ-17.

Реклама Google

Неподалік селища Новотроїцьке противник відкривав вогонь із ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У передмісті Пісків російські загарбники тричі відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту Південне окупанти здійснили дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

«В результаті ворожого обстрілу два військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил отримали вогнепальне кульове поранення. На жаль, врятувати життя воїнам не вдалося», - йдеться у повідомленні.

Ще один український військовослужбовець отримав осколкове поранення. Військового евакуювали до лікувального закладу, він перебуває у важкому стані.

Читати також:  На Донбасі через обстріл бойовиків загинув український військовий

Джерело: УНІАН
Telegram Channel