Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Минай – Шахтар: УАФ офіційно відреагувала на аномальні ставки – справою займуться поліція та букмекери

Окрім цього, буде здійснена перевірка й інших матчів цього клубу, у тому числі команди U-21.

Фото із сайту football24.ua.

Минай – Шахтар: УАФ офіційно відреагувала на аномальні ставки – справою займуться поліція та букмекери

Комітет з етики та чесної гри УАФ прокоментував інформацію про аномальні ставки на поєдинок 25-го туру між Шахтарем та Минаєм

У офіційній заяві комітет повідомляє, що володів інформацією про аномальні ставки на поєдинок Минай – Шахтар ще до її публічного оголошення. З метою мінімізації виплат за цими ставками та прийому букмекерами нових ставок під час матчу, комітет звернувся до об’єднань букмекерів із проханням заморозити виплати та не приймати нові ставки на матч під час його перебігу, пише Футбол24.

Також зазначається, що уже три команди за поданням комітету були заблоковані букмекерами для прийому ставок на матчі за їхньої участі в режимі «лайв».

Також зазначається, що уже три команди за поданням комітету були заблоковані букмекерами для прийому ставок на матчі за їхньої участі в режимі «лайв». Що стосується ФК Минай, то комітет звернеться із проханням до букмекерів мінімізувати приймання ставок на його наступний матч до початку гри.

Реклама Google

Окрім цього, буде здійснена перевірка й інших матчів цього клубу, у тому числі команди U-21, результати якої будуть передані до органів здійснення футбольного правосуддя та Національної поліції України найближчим часом.

Читайте також: Бойко увійшов у топ-10 найстарших гравців Динамо у чемпіонатах України

Нагадаємо, матч проти Шахтаря розпочався із-30-хвилинним запізненням. Футболісти закарпатців зачинилися у роздягальні та відмовлялися виходити на поле. Зрештою, гра відбулася, і Минай поступився з рахунком 0:4.

Telegram Channel