Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Судитимуть жителя Квасилова, який на Великдень засадив ножа у груди рідному синові

Як же ж так?!

Фото Національної поліції.

Судитимуть жителя Квасилова, який на Великдень засадив ножа у груди рідному синові

Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння

За результатами зібраної доказової бази слідчі відділення поліції №1 (м. Рівне) Рівненського районного управління поліції  сьогодні, сьомого травня, повідомили про підозру у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження 59-річним жителем Квасилова своєму 34-річному синові, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські встановили, що близько 22 години другого травня 59-річний квасилівчанин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у квартирі за місцем спільного проживання під час сварки наніс удар ножем в груди своєму синові. Останній ліг спати, а коли вранці наступного дня прокинувся закривавлений та у поганому самопочутті, вони викликали «швидку».   

Поліцейські встановили, що близько 22 години другого травня 59-річний квасилівчанин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у квартирі за місцем спільного проживання під час сварки наніс удар ножем в груди своєму синові. 

Потерпілого госпіталізували до лікарні, де у нього діагностували проникаюче поранення грудної клітки  справа з ушкодженням артерії. Нині він перебуває на стаціонарному лікуванні — його життю нічого не загрожує. 

Слідчі за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. 

Квасилівчанин щиро розкаюється у скоєному. Однак, санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Читайте також: Чоловіка серед ночі до смерті загризли собаки.                                                                                         

Telegram Channel