Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Реконструкція проспекту Волі: коли і як перекриватимуть рух

Уже скоро!

Фото ІА Конкурент.

Реконструкція проспекту Волі: коли і як перекриватимуть рух

Комунальники активно почнуть працювати після Дня Перемоги

У Луцьку розпочали реконструкцію проспекту Волі.  Ремонт центрального проспекту триватиме два роки. Влада обіцяє, що роботи виконуватимуть поетапно і це не створить великих незручностей городянам.  

Як інформує пресслужба міськради, нині тривають підготовчі роботи до перенесення інженерних мереж на проспекті Волі (ділянка від вулиці Шопена до вулиці Сенатора (непарна сторона). Тут частково обмежений рух транспортних засобів.

Реклама Google

На ділянці від Київського майдану в напрямку до вулиці Сенатора тривають роботи із влаштування паркомісць.

З 17 травня заплановано частково перекрити рух транспорту почергово по одній смузі на ділянці від Київського майдану до вулиці Шопена. Тут буде проводитися заміна інженерних мереж. Роботи заплановано виконати до 1 липня.

З 17 травня заплановано частково перекрити рух транспорту почергово по одній смузі на ділянці від Київського майдану до вулиці Шопена. Тут буде проводитися заміна інженерних мереж. Роботи заплановано виконати до 1 липня.

З 1 червня заплановано розпочати заміну дорожнього покриття на проспекті Волі на ділянці від вулиці Шопена до вулиці Сенатора. Під час проведення цих робіт буде дозволено рух лише громадського транспорту. Роботи заплановано виконати до 1 липня.

Відповідно до розроблених схем руху об’їзд буде здійснюватися вулицями Глушець та Коперника.

Як зазначив під час щотижневого звіту, 7 травня, міський голова Ігор Поліщук, реконструкція передбачає повне або часткове перекриття руху транспорту на певних ділянках дороги. За його словами більшість ремонтних робіт на проспекті Волі планують завершити таки  цьогоріч. 

«Це і заміна мереж, капітальний ремонт лівої частини тротуару, якщо рухатися від вулиці Шопена до Київського майдану, озеленення, освітлення, вуличні меблі. І, якщо не буде жодних форс-мажорних обставин, вже навесні ми зробимо заключні штрихи і вкладемо останній шар асфальту», – зазначив він.

Мер звернувся  до городян із розумінням поставитися до незручностей, які можуть виникнути, позаяк впродовж певного часу будуть обмеження руху на окремих ділянках дороги, а на деяких – взагалі дозволений лише рух громадського транспорту.

«У той час, коли будуть вкладати асфальт та замінювати дорожнє покриття, рух транспорту буде повністю перекритий. Вся інформацію щодо об’їзду, схем дорожнього руху у графічному вигляді буде розроблена і доведена до відома лучан вже наступного тижня із допомогою офіційного сайту міської ради, соцмереж та ЗМІ. Мусимо перетерпіти, бо й далі зволікати з ремонтом проспекту Волі та відтягувати неможливо, бо і тротуар, і дорожнє полотно знаходяться у жахливому стані», – зазначив Ігор Поліщук.

Читати також: У Луцьку змінили схему руху на вулиці Яровиця (Фото)

Telegram Channel