Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинський священник закликає схаменутися

Cкільки тонн цього яду щороку несуть на могили?

Фото зі сторінки Свято-Михайлівська парафія "Вишків" у Facebook.

Волинський священник закликає схаменутися

Настоятель вишківського храму отець Степан закликав не засмічувати навколо кладовища пластиковими квітами

Про це йдеться на сторінці луцької Свято-Михайлівської парафії у Facebook.

«Мертвим не потрібні Ваші мертві квіти... Подумайте краще про живих, про своїх дітей, онуків, природу, про себе.. Звертаюсь до кожного з вас подумайте 100 раз перш ніж придбати цю отруту, і розкажіть своїм близьким та знайомим.

Звертаюсь до кожного з вас подумайте 100 раз перш ніж придбати цю отруту, і розкажіть своїм близьким та знайомим.

Ви це робите, бо так прийнято вшановувати у вашому селі чи місті пам'ять про померлих? Але вони вже відійшли і їм нічого матеріального не треба. Краще помоліться, запаліть свічку, дайте милостиню, принесіть живі квіти врешті решт.

Ви думаєте про дань традиції і померлим, а чи думаєте про живих? Про ваших дітей, онуків, правнуків. Що ви їм залишаєте? Яку природу та екологію? Пластик розкладається щонайменше 100 років! 100!!!! А скільки тонн цього яду щороку несуть на могили? А скільки шкідливих, смертельних речовин ми отримуємо при спаленні цих «красивих» квітів. Чому хворіють діти? Що ми їм даємо? Отруєну воду, землю і повітря?

Бо живем стереотипом, а що люди скажуть?

Якщо хочете придбати цю смертоносну «красу», краще дайте ці кошти на лікування хворої дитини чи милостиню потребуючим. Це більше допоможе мертвим і дасть ліпше майбутнє нашим нащадкам. Турбуймося про живих і молитву принесімо на могилу для спочилих замість сміття», – закликав отець Степан.

Telegram Channel