Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У волинському місті породіль привітали з Днем матері

Міський голова привітав мам зі святом.

Фото volodymyrrada.gov.ua.

У волинському місті породіль привітали з Днем матері

Напередодні Дня матері у Володимир-Волинському пологовому відділені з’явились на світ четверо малюків – три хлопчики та дівчинка

Усіх, хто напередодні Дня матері набув щасливого статусу мами, сьогодні вітали у пологовому відділенні Володимир-Волинського ТМО. З подарунками і квітами для новоспечених матусь завітали міський голова Ігор Пальонка разом із заступницею голови ВГО «Союз українок» Вірою Чайковською-Тарликовою та членкинею цієї ж організації Ларисою Лучинець, інформує Володимир-Волинська міська рада.

Напередодні Дня матері у Володимир-Волинському пологовому відділенні з’явились на світ четверо малюків – три хлопчики та дівчинка. Для когось з їхніх матусь вони стали первістками, а для когось уже четвертою дитиною у родині. Міський голова Ігор Пальонка вручив молодим мамам – Валентині Тимошук, Богдані Зелінській, Олені Охромській та Ользі Шуляр – набори іграшок для немовлят та букети троянд.

Міський голова Ігор Пальонка вручив молодим мамам – Валентині Тимошук, Богдані Зелінській, Олені Охромській та Ользі Шуляр – набори іграшок для немовлят та букети троянд.

«Материнство – одна з найрадісніших подій  в житті кожної жінки. Бажаю мамам і дітям міцного здоров’я, нехай малюки ростуть щасливими і успішними. Нехай у ваших сім’ях панують кохання, взаєморозуміння та повага», –  звернувся до породіль міський голова, принагідно зазначивши, що що охорона материнства та дитинства – безперечний пріоритет міської влади.

Віра Чайковська-Тарликова зазначила, що саме «Союз Українок» майже сто років тому запровадив в Україні прекрасне свято Дня матері, яке згодом відмінила радянська влада. Та з проголошенням незалежності цей день почали відроджувати із небуття і вже понад 20 років його відзначають офіційно.

А у Володимирі-Волинському місцевий осередок ВГО «Союзу українок» уже 11 років поспіль вітає матусь з цим чудовим святом у пологовому відділенні. Цього разу посестри Віра Чайковська-Тарликова із Ларисою Лучинець підготували для мам та хніх малюків особливі подарунки – перші вишиті сорочки маленьких укранців, які власноруч вишили членкині організації.

Telegram Channel