Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У громаді на Волині показали світлини кількох поколінь мам (Фото)

Вітаємо усіх матусь із прекрасним святом – Днем матері!

Фото зі сайту Боратинської ОТГ.

У громаді на Волині показали світлини кількох поколінь мам (Фото)

У рамках ФОТОфлешмобу мешканці громади поділилися світлинами зі своїми мамами

Традиційно у другу неділю травня в Україні відзначають День матері. Цього разу свято припало на 9 травня. До вітань найріднішим долучилися і в Боратинській громаді. Мешканці взяли участь у тематичному фотофлешмобі, поділившись світлинами зі своїми мамами. Учасники презентували сімейні фото, світлини, на яких зображені одразу кілька жіночих поколінь, а також фотопортрети майбутніх мам.

Кожне фото супроводжувалося теплими словами подяки своїм матерям, до яких приєднується і Боратинська громада. Ми щиро вітаємо усіх матусь із прекрасним святом – Днем матері!

Учасники презентували сімейні фото, світлини, на яких зображені одразу кілька жіночих поколінь, а також фотопортрети майбутніх мам.

«Дякуємо за ваше велике серце, за ніжність і ласку, за безмежне терпіння і щоденну копітку працю. Дорогі жінки, любі наші матері, від усієї душі бажаємо Вам здоров'я, родинного затишку, добробуту і впевненості у прийдешньому дні. Хай ваші діти завжди приносять лише радість та втіху! Божого благословення Вам і Вашим родинам!», - йдеться на сайті громади.

Читайте такожУ волинському місті з Днем матері вітали породіль

 
Telegram Channel