Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцьку відзначили 76-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (Фото)

Вічна пам’ять!

Фото зі сайту Луцької міської ради.

У Луцьку відзначили 76-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (Фото)

Вічний вогонь, хвилина мовчання та багато квітів. Так сьогодні нестаріючі ветерани, представники влади, духовенства та громадськість відзначили 76-ту річницю перемоги над нацизмом та вшанували пам’ять жертв Другої світової війни

Участь у заходах, зокрема, взяли Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад та міський голова Луцька Ігор Поліщук. Він разом з присутніми поклав квіти до Центрального монументу меморіального комплексу «Вічна слава».

Також дякували за те, що 76 років назад вибороли свободу та захистили рідну українську землю від нацистського рабства.

Луцькі гвардійці також взяли участь у заходах до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Разом з представниками обласної та міської влади, містянами, що зібралися сьогодні на меморіальному комплексі «Вічна слава», вітали ветеранів і вшановували тих, хто власне життя поклав на вівтар перемоги. Також дякували за те, що 76 років назад вибороли свободу та захистили рідну українську землю від нацистського рабства.

Читайте такожУ громаді на Волині школярі вшанували жертв Другої світової війни (Фото)

Присутні на заході вшанували пам’ять жертв Другої світової війни хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя центральної стели меморіального комплексу. Потому усі разом виконали Гімн України.

Реклама Google

Telegram Channel