Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луїш Каштру красиво помахав ручкою «Шахтарю»

Немає слів...

Фото УНІАН.

Луїш Каштру красиво помахав ручкою «Шахтарю»

Португальській фахівець йде переможно...

Наставник «Шахтаря» Луїш Каштру повідомив, що покидає донецьку команду.

Про це португальський спеціаліст заявив після поєдинку з «Інгульцем», який його колектив виграв з мінімальним рахунком.

Слова 59-річного коуча наводить сайт телеканалів «Футбол 1,2,3», інформує УНІАН.

«Я визнаю невдачу сезону. Одна з місій тренера - брати на себе відповідальність за все, що відбувається з командою. Але життя тренера йде набагато далі, ніж результати. Знаю, що набагато легше хапатися за цифри, підсумовувати їх і розуміти, до чого вони призводять. Складніше розуміти проект клубу. Тому що ми не хочемо будувати будинок і щоб люди в ньому жили в цей час. Або йде будівництво, або будинок вже побудований і там вже живуть. Все робиться крок за кроком. Звичайно, побудова йде з великою кількістю проблем», - підбив підсумки сезону Каштру.

Коли брався за проект, знав, яким він буде, повністю йому віддавався. Так я і робив. І зараз я з чистою совістю дуже щасливий тим, що я зробив для «Шахтаря».

«Коли брався за проект, знав, яким він буде, повністю йому віддавався. Так я і робив. І зараз я з чистою совістю дуже щасливий тим, що я зробив для «Шахтаря». 1/8-а і півфінал ЛЄ - фантастика, вітаю гравців. Друге місце в цьому сезоні, яке виводить в ЛЧ - відмінно. Минулого року стали чемпіонами. Інший склад - інший склад. Інша команда - інша команда. Але життя таке. Не можна все змішувати. І не можна говорити, що ми переживаємо зміну поколінь і будемо постійно перемагати. Неможливо перемагати одним і тим же чином, неможливо утримувати таку стабільність. Таке життя», - додав португальський керманич.

«Так, це до побачення. Не можу зараз робити глибший аналіз, це зайняло б набагато більше часу. Хочу побажати «Шахтарю» величезного щастя, перемог. Привітати пана президента за ту сміливість, яка у нього є, утримувати такий проект, розвивати його. У будь-якому випадку це проект, який вимагає великої сміливості кожного елемента «Шахтаря». Зараз до побачення з великими побажаннями удачі для уболівальників «Шахтаря», всіх, хто любить клуб. Це була фантастика, які моменти ми тут проживали. Прожили відмінні два сезони Ліги чемпіонів. Зіграти внічию з «Сіті», виграти у «Аталанти», обіграти «Реал» в цьому році двічі - це круто. Дуже щасливий, що представляв такий клуб, як «Шахтар». Це дуже велика честь для мене. Дуже дякую за вашу щирість, за те, як мене підтримували. Нехай всі хороші моменти запам'ятаються вам і фанам донеччан», - попрощався фахівець.

Читайте також: Баварія стала чемпіоном Бундесліги. ф

Telegram Channel