Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Руслан Маліновський впевнено перетворюється на Number One сучасного українського футболу (Відео)

Оце так!

Фото Atalanta.it

Руслан Маліновський впевнено перетворюється на Number One сучасного українського футболу (Відео)

Це справді вражає...

Півзахисник збірної України Руслан Маліновський забив черговий м'яч за італійську «Аталанту». Українець відзначився в поєдинку 35-го туру Серії А проти «Парми», інформує УНІАН.

Малівновський вийшов на поле з перших хвилин. На 12-й хвилині він прийняв м'яча на межі карного майданчика, розвернувся і потужно пробив у лівий кут воріт. Воротар суперника був безсилим проти такого ефектного пострілу.

Воротар суперника був безсилим проти такого ефектного пострілу.

А на 58-й хвилині українця замінив росіянин Олексій Міранчук, який поставив крапку в цьому матчі. «Аталанта» в підсумку розгромила суперника з рахунком 5:2.

За версією WhoScored, Маліновський став найкращим гравцем матчу одразу після автора дублю Луїса Муріеля. В колумбійського нападника оцінка - 8,1, а в нашого Руслана - 7,8.

В останніх п'яти поєдинках Серії А екс-півзахисник «Зорі» відзначився чотири рази. Загалом цей м'яч став сьомим забитим в нинішньому сезоні чемпіонату Італії для Руслана. Ця перемога дозволила бергамаскам піднятися на друге місце й за три тури до фінішу серйозно претендувати на срібні медалі.

Огляд матчу від телеканалів «Футбол 1,2,3».

Реклама Google

Читайте також: Суркіс уклав парі з журналістом – президент Динамо пообіцяв дати інтерв'ю українською.

Telegram Channel