Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині горів очерет та суха трава

Пожежі в екосистемах завдають великої шкоди довкіллю (фото ілюстративне).

Фото Сергія Наумука.

На Волині горів очерет та суха трава

Протягом тижня волинські рятувальники краю ліквідували 14 пожеж

За минулий тиждень (з 05.05. по 10.05) підрозділи пожежно-рятувальної служби області здійснювали виїзди для проведення заходів із запобігання надзвичайним ситуаціям, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів, інформує ГУ ДСНС у Волинській області.

З них 7 – на проведення аварійно-рятувальних робіт та 14 – на гасіння пожеж (2 пожежі трав’яного настилу на площі 1,52 га).

10 травня о 16:03 у с. Залюття Дубечненської ОТГ Ковельського району виникло загорання сухої трави та самосіву на площі 1,5 га.

Так, 5 травня о 22:20 у  селі Граддя Маневицької СГ Камінь-Каширського району виникло загорання очерету та сухої трави на площі 0,02 га. Його ліквідували працівники 13-ї ДПРЧ ГУДСНС України. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.  

Реклама Google

10 травня о 16:03 у с. Залюття Дубечненської ОТГ Ковельського району виникло загорання сухої трави та самосіву на площі 1,5 га, яке ліквідували працівники 16-ї ДПРЧ УДСНС України у Волинській області та місцевої пожежної охорони села Дубечне. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Telegram Channel