Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинський боєць переміг на турнірі пам'яті героя

Волинянин успішно провів два поєдинки.

Фото клубу GARDA.

Волинський боєць переміг на турнірі пам'яті героя

Спорстмен клубу GARDA Дмитро Петріщев став чемпіоном відкритого чемпіонату Кіровоградської області з панкратіону, присвяченого пам'яті  Максима Бендерова, майстра спорту з панкратіону, який загинув в АТО

Дмитро перебуває у складі юнацької збірної клубу GARDA перебуває на тренувальних зборах у місті Долинська Кіровоградської області в дружньому клубі «Легіон». 

Йому у рамках тренувального процесу клуб запропонував виступити від відкритій першості Кіровоградської області. Спортсмен схвально відгукнувся на пропозицію. Ба більше, він успішно захистив титул чемпіона серед юнаків.

GARDA – вчись перемагати!

Волинянин успішно провів два поєдинки у ваговій категорії до 59 кілограмів, що забезпечило йому перемогу.

«Суперники були достойні. Я задоволений тим, що реалізував свою бійцівську стратегію під час сутичок. Мені все вдалося», – розповідає Дмитро. 

Реклама Google

Додамо, регіональний чемпіонат, присвячений пам'яті  Максима Бендерова, відбувся 8 травня у Кропивницькому. Захід організовувала Федерація панкратіону України. Подія зібрала 10 команд з Кременчука, Кривого Рогу, Долинської, Олександрії та Кропивницького.

Участь Дмитра Петріщева на змаганнях та тренувальних зборах була можлива за підтримки партнера і спонсора клубу GARDA компанії WEST AUTO HUB.

Читайте також: Українська волейболістка про гру зі шведками: «Не вистачило виграних очок після тривалих розіграшів»

Також GARDA висловлює подяку тренеру клубу «Легіон» Олександру Коренкову за гостинність і можливість наших спортсменів тренуватися у клубі міста Долинська.

Telegram Channel