Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Чи потрібен волинському місту індустріальний парк

Актуальні питання.

Фото з відкритих джерел.

Чи потрібен волинському місту індустріальний парк

Це питання порушив Володимир – Волинський міський голова Ігор Пальонка на черговому брифінгу

 Питання створення індустріальних парків в Україні та на Волині не нове. Усього в країні їх налічується понад сорок, а реально ефективно працює лише два. Кілька років тому їх започаткували в Ковелі та Нововолинську. Але якщо в місті залізничників зробили кілька кроків по залученню інвесторів з певними проєктами, то в Нововолинську виділили місце під майбутній перспективний об’єкт, куди підведені всі необхідні комунікації, зареєстрували – і на цьому все.

Тому влада княжого міста має на меті детально проаналізувати доцільність відкриття індустріального парку, потенційну його можливість і привабливість у разі функціонування такого закордонним і вітчизняним бізнесом.

   Тому влада княжого міста має на меті детально проаналізувати доцільність відкриття індустріального парку, потенційну його можливість і привабливість у разі функціонування такого закордонним і вітчизняним бізнесом. Адже на території, де він запланований, немає жодних мереж. Якщо їх проводити, доведеться викладати немалі додаткові кошти. Тому наразі жодного рішення на рівні міської ради не прийнято.

Реклама Google

Роксолана Вишневич

Читайте також:На полі – три гектари тюльпанів: стартував фестиваль «Волинська Голландія» 

             

Telegram Channel