Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Навіщо у Гаразджанському лісі під Луцьком таблички з QR-кодами

Телефони сьогодні під час прогулянки у цьому лісі знадобилися не тільки для селфі.

Фото Волиньліс.

Навіщо у Гаразджанському лісі під Луцьком таблички з QR-кодами

На маршруті екостежки, що діє на базі ДП «Волинський лісовий селекційно-насінневий центр» (Луцький р-н), з’явилися інформаційні таблички з QR-кодами

Тож прогулюючись у гаразджинському лісі, ви натрапите не лише на інфостенди, а зможете вдосконалити екологічну грамотність, разом із дітьми провести час приємно та з користю. Ініціювали та впровадили проект комунальний заклад «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м. Луцьк» спільно з Волинським ОУЛМГ.

Сьогодні маршрут-квест першими пройшли учні 8-А і 8-Б класів Піддубцівської ЗОШ І-ІІ ст. Луцького р-ну.

 

 Начальник відділу лісового господарства Волинського ОУЛМГ Борис Бабеляс подякував ініціаторам створення маршруту, наголосивши, що в такому напрямку надалі варто розвиватися.  Адже це сучасно та цікаво.

Зісканувавши QR-код, учаснику стає зрозуміло, на якому саме етапі квесту він перебуває. У

Павло Савчук, представник комунального закладу «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м. Луцьк», пояснив принцип квесту: «Розпочинаючи прогулянку екологічною стежкою, діти паралельно будуть проходити завдання вікторини, які ми підготували. Питання нанесено на googlе-карту маршруту. Зісканувавши QR-код, учаснику стає зрозуміло, на якому саме етапі квесту він перебуває. Усього питань – 11. Розгадуючи вікторину, отримуєш бали. Тут відіграє роль момент пізнавальний, азарт».

 

 Читайте також у нас: Погода на четвер, 13 травня: на Волині короткочасні дощі, місцями грози​.

Тетяна Вікторівна Ковжук, в.о. директора комунального закладу «Центр культури, туризму, молоді та спорту» Підгайцівської сільської ради, також привітала учнів та колег, дякуючи за співпрацю та небайдужість до роботи із молоддю Волині.
А школярі приступили безпосередньо до тестування маршруту, поділившись на дві команди. Телефони сьогодні під час такої прогулянки знадобилися не тільки для селфі.

Пресслужба Волинського ОУЛМГ.

 

Джерело: Пресслужба Волинського ОУЛМ
Telegram Channel