Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Яке бажання загадував народний депутат перед рівненською «кукушкою», що прямувала назустріч коханню? (Відео. Фото)

Волинь-нова

Яке бажання загадував народний депутат перед рівненською «кукушкою», що прямувала назустріч коханню? (Відео. Фото)

Парламентар Олексій Гончаренко відвідав Тунель кохання, що у Клевані

Олексій Гончаренко створив всеукраїнську мережу безкоштовних відкритих освітньо-культурних просторів. Відкрив такі центри в Острозі та у Вараші, який став чотирнадцятим простором, відкритим в Україні, та четвертим партнерським. Крім того, це третій заклад на Рівненщині. 

Реклама Google

Серед послуг: безкоштовна англійська мова для дітей та дорослих; окремий курс підготовки ЗНО з англійської мови для підлітків; курс фінансової грамотності;  освітні та культурні заходи на вимогу громади;  програми з профорієнтації для підлітків.

Нам вчора пощастило побачити той самий потяг, який тут курсує. Не можу уявити, скільки закоханих щодня зустрічає машиніст. Дійсно, дуже живописне та романтичне місце!

Під час поїздки на РівненщинуОлексій Гончпренко відвідав і Тунель кохання, про що написав у фейсбуці. «Побачити це місце на власні очі мріють тисячі людей звідусіль, і вчора мені пощастило потрапити сюди – у легендарний Тунель кохання, що на Рівненщині.

 

 Він розташований на відрізку залізничної колії, яка веде від селища Клевань. Місцеві вже склали кілька любовних повір'їв, які пов'язані з цією прекрасною місцевістю. Закохані мають поцілуватися у той час, коли тунелем проїде потяг та загадати бажання одне на двох, і воно точно здійсниться.

 

 

Нам вчора пощастило побачити той самий потяг, який тут курсує. Не можу уявити, скільки закоханих щодня зустрічає машиніст. Дійсно, дуже живописне та романтичне місце!

Читайте такожНародного депутата обікрали в поїзді Одеса-Ковель

Друзі, Україна – прекрасна! Нагадаю, що вчора на Рівненщині ми були невипадково, а відкривали два Гончаренко центри – у Острозі та Вараші», - написав Олексій Гончаренко.

Щоправда, з ким відвідував Тунель кохання і загадував бажання при появі «кукушки», народний депутат не повідомив. Відомо, що Олексій Гончаренко одружений. Разом з дружиною Ольгою виховують двох синів. 

Telegram Channel