Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині помер 6-річний хлопчик, якого на вантажівці збив сусід (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

На Рівненщині помер 6-річний хлопчик, якого на вантажівці збив сусід (Фото)

За результатами освідування водій був тверезим

На Рівненщині у реанімації помер шестирічний хлопчик, який потрапив під колеса вантажівки. Дитина раптово вибігла на дорогу, поки мама допомагала вийти з авто іншим дітям, – повідомили у пресслужбі поліції. За життя хлопчика медики боролися п'ять годин.

Аварія сталася у середу, 12-го травня, близько 19:30 на вулиці Наливайка у місті Березне. Мама шестирічного хлопчика повернулася власним автомобілем додому з дитсадка, звідки забирала дітей, — повідомили у пресслужбі Нацполіції області.

«Поки жінка допомагала іншим, молодшим дітям вийти з автомобіля, її син раптово вибіг на проїжджу частину вулиці. В цей час додому на вантажівці ГАЗ повертався 46-річний сусід. Під колеса цієї вантажівки і потрапив хлопчик», — розповіла речниця Нацполіції області Марія Юстицька.

Дитина померла у реанімаційному відділені близько 00:10 у четвер, 13 травня, від отриманих травм.

Хлопчика доставили до реанімаційного відділення з політравмою, закритою черепно-мозковою травмою, закритою травмою живота та грудної клітки. Марія Юстицька уточнила: за життя дитини медики боролися п'ять годин.

«Дитина померла у реанімаційному відділені близько 00:10 у четвер, 13 травня, від отриманих травм. Правоохоронці перекваліфікували кримінальне провадження за фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило травмування людини», — зазначила речниця.

І додала, що тепер слідчі проводитимуть розслідування кримінального провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть людини.

Читайте також: У ДТП на Рівненщині загинула сім'я: нові подробиці та фото.

 

 

 

Telegram Channel