Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Завдяки ковельським хірургам молода жінка зможе народжувати дітей

Емболізація маткових артерій вимагає від лікарів високої точності (Фото ілюстративне).

Фото зі сторінки Ковельського МТМО у Facebook.

Завдяки ковельським хірургам молода жінка зможе народжувати дітей

Пацієнтка позбулась патології без операції

Ендоваскулярні хірурги Ковельського МТМО успішно провели емболізацію міоми матки молодій жінці, тим самим зберегли важливу функцію жіночого організму – можливість народжувати у майбутньому. Про це повідомляє Ковельське МТМО.

Ультразвукова діагностика показала наявність у пацієнтки міоматозного вузла розміром 3х4 см., що є прямим показом до хірургічного втручання. (Міома – доброякісна пухлина матки, яка є досить поширеною у жінок репродуктивного віку).

Судинні хірурги відділення інтервенційної радіології на чолі з Олександром Голубом провели емболізацію судин міоматозного вузла

Судинні хірурги відділення інтервенційної радіології на чолі з Олександром Голубом провели емболізацію судин міоматозного вузла (закрили кровопостачання до міоми). Завдяки припиненню кровотоку міому блоковано і з часом вона може зникнути зовсім.

Реклама Google

Емболізація маткових артерій вимагає від лікарів високої точності, адже ці судини мають діаметр до 0,5 мм. Таку процедуру у Ковельському МТМО проводять ендоваскулярні хірурги у спеціально обладнаній рентгеноопераційній з використанням ангіографа.

Читайте також: У Луцьку провели одну хірургічну операцію і врятували два життя (Відео)

Завдяки висококваліфікованим лікарям та застосуванню найсучаснішого малоінвазивного методу лікування пацієнтка позбулась патології без операції.

Telegram Channel