Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Вимагаємо від Зеленського негайно виселитися з держрезиденції і жити як Голобородько, – «ЄС»

Як кажуть: перш ніж кидатися камінням, перевір, чи не скляний у тебе дах.

Фото hromadske.ua.

Вимагаємо від Зеленського негайно виселитися з держрезиденції і жити як Голобородько, – «ЄС»

Мова про державну дачу в Кончі-Заспі

«Європейська Солідарність» вимагає від Володимира Зеленського негайно виселитися з державної резиденції на 4 тисячі квадратних метрів, жити як Голобородько, а дачу в Кончі-Заспі, як він колись і обіцяв, передати дітям – тільки не своїм.

Треба мати великі проблеми із совістю, щоб будучи мільйонером і володарем цілої низки нерухомості в Україні та за кордоном, доїти державний бюджет для того, щоб забезпечити собі люксове проживання у державній резиденції. Яка до того ж ще минулого року під переїзд Зеленського була відремонтована коштами державного бюджету.

Так, родина Зеленських напряму чи через офшорні компанії володіє будинком в Італії площею 413 квадратних метрів, який зареєстровано на його з дружиною італійську фірму San Tommaso S.R.L. Також є сім квартир, одна з яких – у Лондоні. А ще є квартира в Ялті, перереєстрована згідно законодавства країни-окупанта.

Квартира Зеленського на Грушевського, 9 знаходиться в пішій досяжності від Офісу президента. Не потрібен навіть велосипед – а тим паче кортежі, які щоденно перешкоджають киянам пересуватися по місту.

 Відоме китайське прислів’я каже: перш ніж кидатися камінням, перевір, чи не скляний у тебе дах.

Тому «Європейська Солідарність» підтримує наміри РНБО розібратися, хто й на яких підставах – законно чи незаконно, морально чи аморально – проживає в Кончі-Заспі.

Принагідно нагадуємо відоме китайське прислів’я: перш ніж кидатися камінням, перевір, чи не скляний у тебе дах.

До слова, Петро Порошенко – єдиний президент України, який не жив на державній дачі.

Джерело: Європейська солідарність
Telegram Channel