Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Луцьким гвардійкам подарували білі троянди (Фото)

Православна Церква святкує пам’ять святих жон–мироносиць.

Фото з фейсбук-сторінки: Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк

Луцьким гвардійкам подарували білі троянди (Фото)

На спільну молитву зібрав капелан військової частини 1141 отець Сергій Лівончук жінок, що тут служать та працюють. І влаштував для них приємний сюрприз. Нагода для цього важлива, адже у неділю, 16 травня Православна Церква святкує пам’ять святих жон–мироносиць, що вважається Всехристиянським жіночим днем

«Це свято нагадує нам про особливу і надважливу роль жінки у суспільстві, у нашому житті. Окрім того, що ви є берегинями сімейного затишку, люблячими мамами, дружинами, доньками, ви ще й захищаєте нашу країну. І сьогодні під час спільної молитви я хочу подякувати кожній з вас за ту неоціненну місію, що ви несете, за радість, яку даруєте близьким, рідним, усім навколо. Нехай Бог оберігає вас, дарує сили, натхнення та здоров’я на многії літа!», - сказав отець Сергій.

Усім жінкам, які були присутні на спільній молитві, капелан подарував білі троянди на знак подяки й пошани до кожної з них.

Усім жінкам, які були присутні на спільній молитві, капелан подарував білі троянди на знак подяки й пошани до кожної з них.

«Це так приємно і несподівано!, - ділиться враженнями молодший сержант Валентина Мартинюк. – Я щиро дякую Богу, що військова частина має такого духовного наставника, який у будь-який час підтримає і словом, і порадою, і маленькими приємностями як-от сьогодні».

Довідково: У третю неділю після Пасхи Православна Церква прославляє подвиг святих жінок-мироносиць: Марії Магдалини, Марії Клеопової, Соломії, Іоанни, Марфи і Марії, Сусанни та інших. Вони були супутницями Христа, супроводжували його під час подорожей та йшли з ним на Голгофу. Вони ж були свідками хресних страждань Господа, а після його смерті першими дізналися про Воскресіння Господнє. І вперше після Свого Воскресіння Спаситель з’явився саме жінці – Марії Магдалині.

Джерело: Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк
Telegram Channel