Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У центрі Ковеля буде створений новий пункт екстреної медичної допомоги

«Швидка» приїжджатиме на виклик швидше.

Фото з фейсбук-сторінки Юрія Поліщука.

У центрі Ковеля буде створений новий пункт екстреної медичної допомоги

Для таких потреб найліпше підходить приміщення на вулиці Степана Бандери, 9, де є можливості створити всі необхідні умови

Днями обговорили це питання з міським головою Ковеля Ігорем Чайкою на спільній нараді за участю його заступників та керівництва комунального підприємства «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Практичним підсумком спільної наради став огляд приміщень, які запропонувала міська влада, аби в центрі міста облаштувати додатковий пункт «швидкої» допомоги, в якому була би можливість розмістити дві додаткові бригади. Про це повідомив перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук.

За словами чиновника, у цьому питанні вдалося знайти порозуміння з керівниками міської ради. Зійшлися на тому, що для таких потреб найліпше підходить приміщення на вулиці Степана Бандери, 9, де є можливості створити всі необхідні умови. Представники міської влади пообіцяли належно облаштувати ці приміщення, відповідно до специфічних вимог екстреної медичної допомоги. Лише після цього бригади «швидкої» переїдуть у центр міста.

Розміщення двох бригад «швидкої» допомоги в центральній частині Ковеля значно спростить і пришвидшить можливості доїзду «швидкої» до центральних і спальних мікрорайонів Ковеля, а також навколишніх сіл.

«Зауважу, що розміщення двох бригад «швидкої» допомоги в центральній частині Ковеля значно спростить і пришвидшить можливості доїзду «швидкої» до центральних і спальних мікрорайонів Ковеля, а також навколишніх сіл. Адже діючий пункт екстреної медицини на 5 бригад зараз функціонує в приміщенні колишньої вузлової лікарні на території Ковеля-2. Таке його розміщення нерідко створює незручності зі швидким доїздом до окремих територій. На своєму шляху бригадам «швидких» доводиться долати транспортні розв’язки та залізничні переїзди, де утворюються корки. Тому облаштування нового пункту в центрі Ковеля покликане вирішити цю проблему.

Також відвідав відділ екстреної медичної допомоги в Ковелі, ознайомився з умовами роботи водіїв, лікарів і фельдшерів цього пункту, обговорив із ними проблемні питання. А це, в першу чергу, – незадовільний температурний режиму взимку, стан покрівлі та ряд дрібніших проблем, які необхідно вирішувати.

Читайте такожЗавдяки ковельським хірургам молода жінка зможе народжувати дітей

По приїзді до Луцька провів додаткову робочу зустріч, у результаті якої директор комунального підприємства «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль отримав чіткі вказівки щодо наших подальших дій і конкретні завдання до виконання», - написав у фейсбуці Юрій Поліщук.

Telegram Channel