Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку на  вході до Центрального парку хочуть встановити світлофор

Фото: Sazhin Ivan.

У Луцьку на вході до Центрального парку хочуть встановити світлофор

Аби уникнути постійних заторів, пішохідний перехід, який веде до Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, доцільно зробити регульованим, встановивши світлофор

Таку пропозицію на платформі «Відкрите місто» оприлюднив користувач AL Chudakuli, пишуть Волинські новини.

Він звернув увагу, що у зв’язку з початком реконструкції проспекту Волі транспортне навантаження на вулицю Глушець суттєво збільшиться.

Варіант вирішення проблеми – демонтувати штучні перешкоди та встановити світлофор «на вимогу», – зазначив лучанин.

«На вулиці Глушець біля входу в Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки є пішохідний перехід зі встановленими лежачими поліцейськими. Це створює затори навіть за відсутності пішоходів і зранку, і ввечері, а інколи й удень. Варіант вирішення проблеми – демонтувати штучні перешкоди та встановити світлофор «на вимогу», – зазначив лучанин.

Відзначимо, що капітальний ремонт проспекту Волі в Луцьку розпочався минулого тижня. У планах Луцької міської ради – завершити більшість робіт на головній вулиці обласного центру вже цього року.

Нагадаємо, в місті також планують реконструювати вхід до центрального парку культури та відпочинку зі сторони головного корпусу Волинського національного університету імені Лесі Українки. Ідеться про реконструкцію спуску від проспекту Волі до парку, а також ремонт фонтану.

Читайте також: Про Луцьк напишуть Оксана Забужко, Макс Кідрук, Любко Дереш...

Telegram Channel