Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Конфлікт двох компаній переріс у бійку: потерпілий помер у лікарні

Підозрюваному загрожує до 10 років в'язниці.

Фото npu.gov.ua.

Конфлікт двох компаній переріс у бійку: потерпілий помер у лікарні

Правоохоронці затримали одного чоловіка та вручили йому підозру

У Києві між двома чоловіками напідпитку виникла сварка. Згодом вона переросла у бійку. Один потерпілий помер від отриманих травм. Про це інформує «24 канал» з посиланням на поліцію Києва.

До поліції звернулись медики із повідомленням про госпіталізацію 47-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями. Правоохоронці приїхали на вулицю Радужну та опитали свідків. Встановили, що 2 компанії відпочивали в дерев’яних альтанках біля озера. Між відпочивальниками виникла сварка. Один чоловік штовхнув іншого на землю та декілька разів вдарив.

Постраждалого із травмами голови та ушкодженнями внутрішніх органів забрали в лікарню. Наступного дня він помер.

Постраждалого із травмами голови та ушкодженнями внутрішніх органів забрали в лікарню. Наступного дня він помер від отриманих тілесних ушкоджень.

Реклама Google

Правоохоронці затримали чоловіка та вручили йому підозру. Вона стосується умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

З'ясували, що затриманий – житель Києва, 1998 року народження. Раніше його не притягували до кримінальної відповідальності. Суд обрав запобіжний захід для чоловіка – домашній арешт. Підозрюваному загрожує до 10 років в'язниці.

Telegram Channel