Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Ковелі організували свято для сімей

Завдяки сім’ї кожен з нас твердо стоїть на ногах і впевнений у майбутньому.

Фото з фейсбук-сторінки Інни ТРЕТЯК.

У Ковелі організували свято для сімей

4 травня завдяки благодійному фонду “Позитивні зміни” та Українській Церкві Християн Віри Євангельської “Спасіння” відбулося чудове свято з нагоди Міжнародного дня сім’ї. На захід були запрошені не тільки пересічні ковельчани, а й сім’ї, які не раз опинялися у скруті та переживали кризу родинних взаємостосунків

Не дивлячись на похмуру погоду, вечір був сповнений радістю та затишком, інформує директор Ковельського міського центру соціальних служб Інна Третяк. Завдяки професійності та надзвичайній харизмі ведучого Павла Сидуна гостям не бракувало посмішок на обличчі. Він вправно заводив публіку та гарно підтримував найменших учасників. Максимко та Мілана, яким всього 4 та 3 роки, сміливо виступили на великій сцені і подарували присутнім неабиякий заряд позитивної енергії. Маленькі зірочки зачепили глядачів своєю артистичністю та невимушеністю.

Зворушливим моментом концерту став виступ дитячої групи »Блесс» (керівник Ліза Кравчук). Кожна проспівана нотка пронизана почуттями, наповнена любов’ю та теплом. Браво юним артистам!

Цікаво було слухати звернення директора благодійного фонду «Позитивні зміни» Вадима Лабика. У своїй промові він наголосив на важливості сімейних форм виховання, на тому, що любов, турбота, увага батьків є незамінними у житті кожної дитини. Підтримала у своєму виступі цю ж думку і Жанна Вельма, начальник служби у справах дітей, яка також подякувала організаторам за змістовне дійство та плідну співпрацю.

Любов, турбота, увага батьків є незамінними у житті кожної дитини.

Приємним сюрпризом для присутніх була зустріч з відомим директором місії «Голос Надії» Миколою Синюком. Дбайливий батько 10 дітей, місіонер, добрий та чуйний чоловік у своїй промові навчав сім’ї любити один одного, дітей, шанувати своїх батьків, аби бути щасливими та впевненими у завтрашньому дні.

Святкова програма була насичена творчими номерами. У парку культури і відпочинку імені Лесі Українки працювали фотозона, апарат для приготування цукрової вати. Кожен мав можливість безкоштовно поласувати смачними солодощами та зробити гарне сімейне фото на пам’ять.

Читайте такожУ Туреччині в ДТП загинули двоє студентів з України: подробиці (Фото)

Ковельський міський центр соціальних служб щиро дякує своїм друзям за організоване свято. Легко рухатися на одній хвилі з однодумцями. Адже багато сімей, з якими працюють соціальні служби, знаходяться під опікою Української Церкви Християн Віри Євангельської «Спасіння», зокрема команди Аліни Талашко. Щоденна кропітка праця, вирішення побутових проблем сімей, які потребують підтримки, незліченні бесіди, зустрічі роблять свою справу. Діти залишаються у сім’ях біля своїх батьків, які впевнено дивляться у майбутнє. Дякуємо, що допомагаєте будувати краще суспільство.

Telegram Channel