Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Наражав пасажирів на небезпеку: на Волині затримали грубого порушника ПДР

Рухаючись на трасі М-19 (Доманове — Ковель — Чернівці — Тереблече).

Фото патрульних Волині.

Наражав пасажирів на небезпеку: на Волині затримали грубого порушника ПДР

Днями до управління патрульної поліції у Волинській області небайдужий громадянин надіслав відеозапис, на якому видно, як водій маршрутного транспортного засобу Volkswagen Crafter, рухаючись на автодорозі М-19 (Доманове — Ковель — Чернівці — Тереблече), поблизу населеного пункту Переспа, порушує ПДР

Керманич виїхав на зустрічну смугу та тривалий час здійснював там рух, також здійснював роз’їзд із зустрічним потоком, виїхавши на лівий край проїзної частини, чим наражав пасажирів та інших учасників дорожнього руху на небезпеку.

Виїхавши на лівий край проїзної частини, чим наражав пасажирів та інших учасників дорожнього руху на небезпеку.

Вчора вдень у місті Ковелі патрульні виявили вказаний маршрутний транспортний засіб, за кермом якого перебував 25-річний шофер.

На керманича патрульні винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення обгону і зустрічного роз’їзду) КУпАП. Санкція статті передбачає штраф — 510 гривень.

До слова, протягом січня-квітня 2021 року на території Волинської області внаслідок порушення правил дорожнього руху водіями автобусів збільшилась на 50% кількість ДТП у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Джерело: Патрульна поліція Волині
Telegram Channel