Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
У Рівному «газовик» обікрав двох пенсіонерок

Немає слів...

Фото volynnews.com

У Рівному «газовик» обікрав двох пенсіонерок

В однієї поцупив 8000 гривень, в іншої – 7500

Учора, 17 травня, до поліції надійшло два повідомлення, що до помешкань пенсіонерок навідався чоловік, який представився працівником газової служби та заволодів грошима у сумі понад 15 тисяч гривень, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Так, близько 15:30 до квартири 84-річної рівнянки на вулиці Міцкевича прийшов чоловік, який представився працівником газової служби. Він повідомив, що їй необхідно замінити лічильник на новіший, оскільки, з його слів, планується сильніша подача газу. Також чоловік зазначив, що заплатити доведеться лише за встановлення обладнання, а це — 700 гривень. Після того, як зловмисник побачив, де пенсіонерка зберігає гроші, покликав її до ванної кімнати, оскільки там начебто протікає вода. В цей час вкрав грошові кошти в сумі вісім тисяч гривень та зник.

А вже за декілька годин у квартирі на вулиці Відінській аналогічним чином заволодів грошовими коштами 83-річної пенсіонерки. Їй «заміна лічильника» коштувала 7500 тисяч гривень.

За описом обох рівнянок, це був той самий чоловік.

За описом обох рівнянок, це був той самий чоловік.

За обома фактами таємного викрадення чужого майна, розпочато досудові розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять розшукові заходи з метою встановлення особи, причетної до злочину.

Правоохоронці наголошують громадянам: не впускайте в помешкання невідомих осіб, які представляються працівниками будь-яких державних установ чи комунальних служб, якщо ви їх не очікуєте. А якщо побачили підозрілих осіб у під’їзді чи біля будинку, негайно повідомляйте на спецлінію 102.

Читайте також: Як живе хлопчик з Горохівщини, який ночував на болоті (Фото).

Telegram Channel