Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Як живе хлопчик з Горохівщини, який ночував на болоті (Фото)

Як живе хлопчик, який ночував у болоті на Горохівщині.

Фото поліції Волині.

Як живе хлопчик з Горохівщини, який ночував на болоті (Фото)

Сьогодні поліцейські навідалися до дитини

Волинські поліцейські дотримались обіцянки: сьогодні очільниця ювенальної превенції Інна Остапович, заступник начальника управління превентивної діяльності Андрій Пархомчук та інші працівники ГУНП відвідали 7-річного Матвія та подарували йому «поліцейський» одяг, схожий на формений.

Нагадаємо, хлопець пішов з дому 7 квітня, наступного дня його розшукали правоохоронці. Інформація про випадок облетіла всю країну, чимало небайдужих пропонували допомогу, передали поліцейським іграшки, одяг, канцтовари для Матвія та брата. Згодом спеціальна комісія відправила братів до родичів, де вони тимчасово перебували в задовільних умовах.

Поліція також стежитиме за розвитком подій тут та інформуватиме.  Нехай у Матвія та його брата все в житті складеться якнайкраще

Їхня мати, разом зі своїми батьками, наразі стала на шлях виправлення, тому днями комісія вирішила повернути дітей додому, адже тут вони все ж біля рідних і можуть відвідувати школу. Тому такий шанс має бути.
Також ситуацію в цій сім’ї взяла на контроль місцева громада та представники відповідних служб. Сьогодні, коли в село Холонів приїхала поліція, там працювали представники служб і громади та встановлювали в будинок меблі, привезли й посуд. Обіцяли тримати ситуацію на контролі та всіляко допомагати, у тому числі, з пошуком роботи, адже з трьох дорослих в сім’ї ніхто не працює. Мав прибути і староста села та особисто перевірити умови проживання та подбати про їх покращення.

Коли до поліцейських вийшов Матвій і побачив формений дитячий одяг, його радості не було меж: одразу вдягнув одяг та залюбкифотографувався з поліцейськими, посидів у службовому автомобілі і навіть виніс та показав свій щоденник.

Інна Остапович та Андрій Пархомчук порозмовляли з хлопцем та запевнили, що підтримують його у прагненні стати поліцейським, але для цього він повинен гарно вчитись і дбати про свою безпеку та більше ніколи не йти з дому.
Також правоохоронці провели бесіду і з матір’ю, бабою, дідом братів. Представники соцслужб з Горохова запевнили, що тримають цю сім’ю на контролі і стежитимуть, чи не зловживають дорослі алкоголем та чи відвідують хлопці школу.

Поліція також стежитиме за розвитком подій тут та інформуватиме.  Нехай у Матвія та його брата все в житті складеться якнайкраще.

Нагадаємо, дитина зникла 7 квітняна Горохівщині після 17 години. Хлопчика знайшли сьогодні пообіді в болоті у селі Холонів.   

До пошуків зниклого хлопчика залучили майже півсотні правоохоронців та два десятки військовослужбовців військової частини 1141. 

Читати також: Відомо, що буде з хлопчиком, який ночував на болоті, і його братиком з Горохівщини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Поліція Волинської області
Telegram Channel