Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Баскетбол: Дніпро скоротив відставання в чвертьфіналі Суперліги (Відео)

Ісуф Санон став не лише найрезультативнішим у матчі, а й вирішальним фактором першої перемоги Дніпра в поєдинку серії.

Фото NemeshYaroslava, ФБУ.

Баскетбол: Дніпро скоротив відставання в чвертьфіналі Суперліги (Відео)

Будівельник поступився вдома Дніпру в третьому поєдинку чвертьфінальної серії плей-оф Суперліги Паріматч – 72:81

Хід матчу

З перших секунд суперники без зайвих підготувань кинулися на повних швидкостях у битву, яка для господарів могла стати вирішальною. І на перших хвилинах саме господарі були переконливішими. Вони краще влучали та переважали в грі під щитами. Та влучні триочкові Террела і Закурдаєва після середини ігрового часу стартової чверті надали впевненості гостям разом з ігровою перевагою. Відтак гості виграли дебют зустрічі, а на велику перерву вже мали 12 очок переваги, інформує пресслужба ФБУ.

Певні неприємності для гостей знову розпочалися з другої половини. Деякий час гості стримували тиск киян та все ж дозволили супернику скоротити відставання до дистанції менше десяти очок. Ще в середині четвертої чверті різниця балансувала на межі двох очок, але цього разу остаточного перелому на користь киян, як у попередніх поєдинках, не сталося. Спрацював фактор Санона. Його лідерська гра на останніх хвилинах стала ключовою в переможному результаті Дніпра. З 27-ми очок загалом, 21 він набрав за одну четверту чверть.

Відтак серія продовжиться четвертим поєдинком у Києві.

Відтак серія продовжиться четвертим поєдинком у Києві.

Герої матчу

Ісуф Санон став не лише найрезультативнішим у матчі, а й вирішальним фактором першої перемоги Дніпра в поєдинку серії – 27 очок.

Читайте також: Святослав Михайлюк завершив свій третій сезон в НБА, можливо, залишиться без команди

Наступний матч

Наступний, четвертий матч серії, команди зіграють у Києві 20 травня.

СУПЕРЛІГА ПАРІМАТЧ
Плей-оф. 1/4 фіналу. Матч 3

18 травня
Київ. 19:30

Будівельник – Дніпро – 72:81 (18:26, 11:15, 22:13, 21:27)
Рахунок серії – 2:1
Будівельник: Дж. Джонсон 17о + 12пд, Бурт 15о + 6пр, Дево 13о + 7пд, Яковічс 13о + 7пр, Девенпорт 6о + 6пд, Кобець 4, Кожем`якін 4, Джеферсон, Козлов, Звонов. 
Дніпро: Санон 27, Кравцов 11, Купер 8о + 8пр, Закурдаєв 7, Террел 7, Бобров 6о + 8пд, Тимофеєнко 6о + 7пд, Глєбов 4, Шундель 3, Коломойський 2, Бондарчук.

 

Telegram Channel