Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Горохівчанка видала збірку поезій «Мелодія для скрипки»

Поетеса, вчителька української мови і літератури Горохівського ліцею №1 імені І.Я.Франка Оксана Пилип’юк.

Фото Лесі Влашинець.

Горохівчанка видала збірку поезій «Мелодія для скрипки»

Учителька української мови і літератури Горохіського ліцею №1 імені Івана Франка Оксана Пилип’юк дуже любить свою професію і римувати все, чим красивий наш земний світ

Учителька української мови і літератури Горохіського ліцею №1 імені Івана Франка Оксана Пилип’юк дуже любить свою професію і римувати все, чим красивий наш земний світ. 

Нещодавно вийшла в світ нова збірка віршів Оксани Анатоліївни «Мелодія для скрипки», яку вона присвятила своїм батькам Євгенії Антонівні й Анатолію Євгеновичу. У вірші «Два птахи» авторка називає їх сизими голубами, «заступниками біди, що долю прослали її рушниками».

Нова книга Оксани Пилип’юк – це яскраве сузір’я інтимної, пейзажної і філософської лірики, яка ввійшла до розділів «Квітне душа волошково», «Свої у природи плани», «Квіти – очі землі», «Подорож до Єгипту», «У кохання немає віку…», «Небо в долонях». 

Нова книга Оксани Пилип’юк – це яскраве сузір’я інтимної, пейзажної і філософської лірики, яка ввійшла до розділів «Квітне душа волошково», «Свої у природи плани», «Квіти – очі землі», «Подорож до Єгипту», «У кохання немає віку…», «Небо в долонях». Передмову  написала членкиня НСП України, лауреатка премії імені Агатангела Кримського Євгенія Назарук.  «…Душа жінки більш вразлива, емоційна. Вона нагадує оголений нерв. Плаче, сміється, сумує, радіє, квилить, пульсує, бунтує… Стукає на папір одкровенням болісним і щемливим. Таким, як Оксана Пилип’юк», - настільки сердечно  вона сприйняла щирість і талант горохівчанки. 

Сама ж авторка вдячна меценатам  Горохівському міському голові Вікторові Годику і голові Горохівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки Євгенії Карп’як.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ

 

 

 

 

\

Читати також: Український гурт Go-A, де є і волинянин, вийшов у фінал Євробачення 2021


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel