Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Нововолинську створять патрульну службу

Патрульна служба допомагатиме у боротьбі із злочинцями.

Фото із сайту korrespondent.net.

У Нововолинську створять патрульну службу

 У шахтарському місті буде розміщений центр патрульної служби, яка обслуговуватиме Володимир – Волинську громаду

 Бійці патрульної служби контролюватимуть дороги державного значення у громаді, що має посприяти зменшенню злочинних проявів та забезпеченню правопорядку у Володимир – Волинській територіальній громаді.    

Представники влади міст Володимир – Волинський та Нововолинськ під час відрядження до столиці разом із нардепом Ігорем Гузем та начальником управління патрульної поліції в Рівненській області Сергієм Мерчуком працювали  у Департаменті патрульної поліції.

У результаті зустрічі з керівником Департаменту Євгенієм Жуковим домовилися про створення у Нововолинську батальйону патрульної поліції, який обслуговуватиме і Володимир-Волинську громаду.

Читайте також: На Волині поліцейські по «гарячих» слідах вийшли на крадія мобільного телефону

Підрозділ, який налічуватиме 50-70 осіб особового складу, розпочне свою роботу орієнтовно через дев’ять місяців, після того, як у шахтарському місті підготують відповідну матеріально-технічну базу та проведуть набір кадрів. Місцем розташування Нововолинськ обрали з огляду на більш складну криміногенну ситуацію у цьому місті. Бійці патрульної служби контролюватимуть дороги державного значення у громаді, що має посприяти зменшенню злочинних проявів та забезпеченню правопорядку у Володимир – Волинській територіальній громаді.

Роксолана Вишневич

 

Telegram Channel