Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Ті, хто запроторив його за грати, будуть відповідати перед законом», – Петро Порошенко після зустрічі з Андрієм «Ріффмастером» Антоненком (Фото)

«Україна має побачити, що ми своїх не кидаємо».

Фото ЄС.

«Ті, хто запроторив його за грати, будуть відповідати перед законом», – Петро Порошенко після зустрічі з Андрієм «Ріффмастером» Антоненком (Фото)

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко відвідав музиканта, який нині перебуває під домашнім арештом

Після рішення суду про зміну запобіжного заходу Порошенко телефонував «Ріффмастеру» і домовився про зустріч.

«Я тут не просто як громадянин, як людина, яка дуже симпатизує Андрію. Я тут як п’ятий Президент, як Верховний Головнокомандувач, який має стати на захист українського воїна. Бо не всі знають про ту величезну роль, яку Андрій зіграв у процесі створення Сил спеціальних операцій. Я пишаюся, що під Указом про створення ССО як окремого виду Збройних Сил України стоїть мій підпис. Я пишаюся нашими спецпризначенцями, нашими воїнами, які вже під час збройної агресії виконували найскладніші завдання», – говорить Петро Порошенко.

 

Реклама Google

Ми доведемо, що це був злочин. І вони точно будуть відповідати за кожен із 500 днів, коли Ріффмастер був запроторений за грати. І вони будуть притягнені до відповідальності за ці злочини.

«Тихо прийшов, тихо пішов. Ворога знищено, як був наказ…». Гімн Сил спеціальних операцій вивчили вже всі українці. Цей гімн ми вже на всіх днях народженнях співаємо», – розповідає лідер «ЄС».   

Читайте також: Домашній арешт Медведчука. Українці поки не повірили в щирість влади

Порошенко наголосив, що правда обов’язково переможе, а ті, хто незаконно ув’язнив Антоненка, будуть за це відповідати.

«Ми доведемо, що це був злочин. І вони точно будуть відповідати за кожен із 500 днів, коли Ріффмастер був запроторений за грати. І вони будуть притягнені до відповідальності за ці злочини – і стосовно Андрія, і стосовно Юлії Кузьменко. Вона, до речі, блискуче працювала разом з Марією Іоновою, перебуваючи у Києві, на 50 окрузі Донеччини», – нагадав п’ятий Президент.

«Сьогодні гарний день, коли я можу потиснути руку Андрію вдома, але наступного разу давайте домовимося, щоб ми це зробили на вулиці і у нас, коли буде можливість зняти браслет. Україна має побачити, що ми своїх не кидаємо. Правда завжди перемагає», – наголосив Петро Порошенко.

Джерело: ЄС
Telegram Channel