Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Шкільне харчування: Міносвіти підписало меморандум з ЮНІСЕФ і посольством Швейцарії

У травні буде розпочато поведінкове дослідження серед дітей, батьків та освітян.

Фото Укрінформу.

Шкільне харчування: Міносвіти підписало меморандум з ЮНІСЕФ і посольством Швейцарії

У серпні планують запуск інформаційного порталу з реформування системи шкільного харчування, який стане корисним і зручним помічником як для освітян, так і для батьків та учнів

Дружина Президента України Олена Зеленська, UNICEF Ukraine, Посольство Швейцарії в Україні та Міністерство освіти і науки України підписали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю з метою реалізації комунікаційної кампанії здорового харчування.

Про це Зеленська повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

«Робота над реформуванням системи шкільного харчування триває. Сьогодні був зроблений вагомий крок – ми разом з UNICEF Ukraine, Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольством Швейцарії в Україні та Міністерством освіти і науки України підписали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю з метою реалізації комунікаційної кампанії здорового харчування», - зазначила дружина Президента.

За її словами, в рамках реалізації цього документа планується зробити низку важливих кроків. Зокрема, у травні буде розпочато поведінкове дослідження серед дітей, батьків та освітян. Отримані результати стануть основою великої комунікаційної кампанії.

Буде проведено низку заходів щодо об’єднання зусиль з приватним сектором для оновлення необхідного обладнання у школах.

«У серпні ми плануємо запуск інформаційного порталу з реформування системи шкільного харчування, який стане корисним і зручним помічником як для освітян, так і для батьків та учнів; з допомогою наших партнерів буде проведено низку заходів щодо об’єднання зусиль з приватним сектором для оновлення необхідного обладнання у школах», - додала Зеленська.

Вона зазначила, що зміна поведінкових звичок є вкрай складним процесом. Це може зайняти роки, але це не означає, що цього не треба робити.

«Я пишаюся тим, що ми беремо на себе відповідальність розпочати цей шлях. Дякую ЮНІСЕФ, МОН та Посольству Швейцарської Конфедерації за розуміння важливості теми та активне долучення до роботи», - підкреслила дружина президента.

Читайте також: Монахи на Волині обробляють землю і облаштовують теплиці

Як повідомляв Укрінформ, дружина Президента Олена Зеленська раніше заявила, що 2021 рік буде присвячений оновленню меню у школах.

 

Telegram Channel