Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Колишній бойфренд ударив Злату Огнєвіч

Чи хтось із учасників телепроєкту підкорить її серце?

Фото із сайту viva.ua.

Колишній бойфренд ударив Злату Огнєвіч

Бронзова призерка «Євробачення-2013» (на фото) стала учасницею другого сезону телевізійного шоу «Холостячка», в якому за її серце боротимуться відразу кілька чоловіків

Вочевидь, 35–річна Злата Огнєвіч (ім’я при народженні Інна Леонідівна Бордюг) знову готова до нового роману, бо попередні у співачки не були райдужними. Про них артистка розповіла в інтерв’ю журналістам програми «Зірковий шлях» телеканалу «Україна».

Перші серйозні стосунки Огнєвіч мала в студентські роки. Це був хлопець із духового відділення. Та зрештою пара розлучилася, бо, за словами Злати, з часом і вона, і її коханий змінилися.

Були у її житті і стосунки з фізичним насиллям. «У нас була така італійська сімейка. І дуже гарячі взаємини. Ми били посуд на кухні, кричали одне на одного. Однак це виглядає, напевно, дуже сексуально в якомусь кіно італійському. Але в житті, повірте, це особисто мені ніякого задоволення не приносило», — поділилася Огнєвіч.

Були такі взаємини, після яких я почала ходити до психотерапевта і сиділа якийсь час на антидепресантах.

Одного разу дійшло до того, що чоловік ударив її та пішов. «І коли він повернувся, я сказала: «Все, збирай валізи, на цьому все закінчено». Це стало останньою краплею. Там були сльози, він у мене на колінах просив вибачення. Але я сказала: «Ти знаєш, я просто тепер тебе боюся. Якщо ти раз зі мною так вчинив під час нашої сварки і не можеш себе тримати в руках, хтозна, що буде далі», — розповіла співачка.

І якщо з цих стосунків Злата вийшла самостійно, то в наступних не обійшлося без сторонньої допомоги. «Були такі взаємини, після яких я почала ходити до психотерапевта і сиділа якийсь час на антидепресантах», — зізналася Огнєвіч. Колишній постійно критикував її фігуру, зовнішність і талант. Злата зрозуміла, що їй дуже боляче бути з ним, тож розірвала стосунки…

Цікаво, чи на шоу «Холостячка» співачка зустріне того чоловіка, з яким захоче прожити решту свого життя?

Інна ПЕТРОВА, segodnya.ua.

Читайте також: На Волині чоловік побив поліцейського: його судитимуть

Telegram Channel