Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Місто на Волині прийматиме спортсменів міжнародного рівня

На такому стадіоні не соромно приймати навіть знаменитих спортсменів.

Фото із сайту volynpost.com.

Місто на Волині прийматиме спортсменів міжнародного рівня

  Нововолинськ отримав хорошу звістку: Федерація легкої атлетики України офіційно сертифікувала стадіон  спортивно – оздоровчого комплексу «Шахтар», який відповідає вимогам 5-ї міжнародної категорії.

Проєкт, який  реалізовувався в рамках ініціативи «Україна – Чемпіон», передбачав капітальний ремонт трибун, фасаду адмінприміщення, облаштування бігових доріжок тощо.

Те, що він є сучасним в усіх відношеннях, справді європейським, нещодавно мали можливість переконатися учасники чемпіонату Волинської області з легкої атлетики серед ДЮСШ та ХVІІІ спортивних Ігор школярів.

До речі, таких стадіонів на Волині два: в Луцьку і в Нововолинську.  Вони є єдиними в Україні, які можуть приймання міжнародного рівня. Реконструкція стадіону СОК «Шахтар», яка обійшлася у суму більше семи мільйонів гривень, була проведена торік з нагоди відзначення 80-річчя від дня заснування шахтарського міста. Проєкт, який  реалізовувався в рамках ініціативи «Україна – Чемпіон», передбачав капітальний ремонт трибун, фасаду адмінприміщення, облаштування бігових доріжок тощо.

До слова, оновлення стадіону продовжиться ще і в нинішньому році. Зокрема, мають бути встановлені накриття  глядацьких трибун, «снаряди», облаштовано автономний полив.

Читайте також: На волинських об'єктах «Великого будівництва» встановлюють веб-камери

Telegram Channel