Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Зеленський сказав, коли в Україні закінчиться «епоха бідності»

Пресконференція Зеленського триває.

Фото Pixabay.

Зеленський сказав, коли в Україні закінчиться «епоха бідності»

Президент прокоментував одне з головних своїх передвиборчих гасел

Президент Володимир Зеленський заявив, що «епоха бідності» закінчиться, коли всі українці платитимуть податки, в країні відбудуться дерегуляція, а сама держава буде максимально діджиталізованою.

Про це він сказав під час прес-конференції, присвяченої двом рокам його роботи, коментуючи одне з головних своїх передвиборчих гасел, передає УНІАН.

Епоха бідності закінчиться тільки тоді, коли всі платитимуть податки, коли дерегуляція буде, коли держава буде максимально діджиталізована.

«Що стосується бідності - непросто. Не все залежить від мене. Скажу чесно - тисну на уряд, щоб збільшили і «мінімалку», і пенсії. Так, їм непросто - і зі мною, з одного боку, і непросто з наповненням бюджету. Економіка розвивається не дуже добре, досить повільно через COVID. Але, однак, якщо порівнювати з європейськими країнами, зі світовими, то я вважаю, що ми в нормальному стані знаходимося. Але епоха бідності закінчиться тільки тоді, коли всі платитимуть податки, коли дерегуляція буде, коли держава буде максимально діджиталізована. Все це буде обов'язково», - сказав він.

Читайте також: Зеленський заперечує звинувачення про зародження диктатури в Україні (Онлайн трансляція).

Telegram Channel