Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Голова облради з волинськими нардепами побували біля могили Лесі Українки

Волиняни вшанували пам'ять великої поетеси.

Фото facebook.com/grisha.nedopad.

Голова облради з волинськими нардепами побували біля могили Лесі Українки

У складі групи, яка відвідала місце останнього спочинку поетеси, був також митрополит Луцький і Волинський Православної церкви України Михаїл

«Нещодавно, повертаючись з робочої поїздки, вшанували видатну письменницю Лесю Українку, відвідавши місце її поховання на Байковому кладовищі у Києві. 2021 – рік Лесі Українки, упродовж якого особлива увага спрямована на її творчість», – написав у фейсбуці голова Волинської облради Григорій Недопад.

Реклама Google

Чекаємо і сподіваємось на позитивні результати щодо інших об’єктів історико-культурної спадщини Волині, які розглядатимуться на наступному етапі.

У своєму дописі він нагадав, що знаменитий будинок Косачів, у якому деякий час проживала знаменита родина, потрапив у державну програму «Велика реставрація» і висловив сподівання, що цю цінну історичну споруду вдасться відновити.

Нагадаємо, Зеленського просять присвоїти самому собі почесне звання «Заслужений діяч мистецтв України».

«Чекаємо і сподіваємось на позитивні результати щодо інших об’єктів історико-культурної спадщини Волині, які розглядатимуться на наступному етапі. Зі свого боку ми підготували усю необхідну документацію і зробили все можливе, щоб наші пропозиції отримали схвальний висновок», – зазначив голова обласної ради.

Посадовець опублікував світлину, на якій, крім самого пана Недопада, можна помітити народних депутатів Ігоря Гузя, Ірину Констанкевич, Вячеслава Рубльова та митрополита Михаїла.

Telegram Channel