Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Львові затримали групу поліцейських за наркоторгівлю (Відео)

Слідчі провели 14 обшуків.

Фото ДБР.

У Львові затримали групу поліцейських за наркоторгівлю (Відео)

Підозрювані, за даними слідства, збували наркотики і фальсифікували для звітності кримінальні справи

У Львові співробітники ДБР затримали чинних і колишніх співробітників поліції, яких підозрюють у збуті наркотиків і фальсифікації кримінальних проваджень.

Про це в п'ятницю, 21 травня, повідомляє прес-служба ДБР, передає КорреспонденТ.

«Встановлено, що заступник начальника відділу з трьома старшими оперуповноваженими цього ж відділу та колишнім поліцейським систематично збували наркотики на території міста Львова. Наркозалежні купували у поліцейських амфетамін, «солі» «Альфа PVP», героїн, метадон тощо», - йдеться в повідомленні.

Вони підкуповували громадян для визнання ними провини в злочинах, які насправді не відбувалися, і для подальшого притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Також наголошується, що правоохоронці, для створення показників роботи, фальсифікували кримінальні провадження.

«Вони підкуповували громадян для визнання ними провини в злочинах, які насправді не відбувалися, і для подальшого притягнення їх до кримінальної відповідальності», - повідомили в ДБР.

Слідчі провели 14 обшуків, зокрема в приміщенні Львівського міського управління поліції і за адресами мешкання фігурантів. В результаті вилучено комп'ютери, мобільні телефони і записники з чорновими записами, а також інші речові докази, що підтверджують протиправну діяльність працівників поліції.

Читайте також: Учасниця оголеної фотосесії в Дубаї заявила, що її побили і зґвалтували в Дніпрі (Відео)

Троє людей затримано, їм повідомлено про підозру і вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а також про усунення із займаних посад.

Ще два фігуранти справи перебувають в розшуку.

 

Telegram Channel