Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Порошенко привітав рішення ВСУ у справі генерала Назарова

Верховний Суд України визнав повну невинуватість генерал-майора Віктора Назарова у справі щодо збиття у 2014 році літака ІЛ-76 на Луганщині.

Фото ЄС.

Порошенко привітав рішення ВСУ у справі генерала Назарова

«Головний винуватець загибелі ІЛ-76 на Луганщині – Путін»

Лідер партії «Європейська Солідарність», п’ятий Президент Петро Порошенко привітав рішення Верховного Суду України, який визнав повну невинуватість генерал-майора Віктора Назарова у справі щодо збиття у 2014 році літака ІЛ-76 на Луганщині.

Російська пропаганда і отруєні нею уже майже 7 років намагаються перекласти на генерала Назарова відповідальність.

«З самого початку, як ми і стверджували, було абсолютно зрозуміло, що справа не має під собою жодних підстав, бо головний винуватець загибелі літака — Путін. Адже саме він веде війну проти України. А російська пропаганда і отруєні нею уже майже 7 років намагаються перекласти на генерала Назарова відповідальність», – написав Порошенко у Facebook.

Реклама Google

«Замість переслідування українських військових влада має зосередитися на тому, щоб подібні трагедії не повторилися. Для цього потрібно зміцнювати національну безпеку і упереджувати витоки секретної інформації із найвищих кабінетів держави. Саме тому «Європейська Солідарність» продовжує наполягати на створенні ТСК у справі «вагнерівців», – наголосив Петро Порошенко.

Читайте також у нас: Порошенко: 5 років ми тримали оборону проти «Північного потоку-2», і зараз треба зупинити небезпечний сценарій​.

«Лише українське військо і міжнародна підтримка можуть гарантувати безпеку Україні, а переслідування бойових генералів тут точно поганий помічник», – переконаний п’ятий Президент.

Telegram Channel