Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ексголова Шацького нацпарку сприяв незаконним рубкам

Державі завдано збитків на суму понад 9 мільйонів гривень.

Фото із сайту ukrinform.ua.

Ексголова Шацького нацпарку сприяв незаконним рубкам

Чоловіка судитимуть за службову недбалість, якою державі завдано збитків на понад 9 мільйонів гривень

Волинська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у розслідуваному Територіальним управлінням ДБР у Львові кримінальному провадженні про вчинення колишнім виконувачем обов’язків директора Шацького національного природного парку службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки державним інтересам (ч.2 ст. 367 КК України).

Про це газету Волинь поінформували у пресслужбі Волинської обласної прокуратури.

Посадовець у 2017 році внаслідок неналежного виконання посадових обов’язків, у порушення вимог чинного законодавства без отримання відповідних дозволів та лімітів видав лісорубні квитки.

Слідство вважає, що посадовець у 2017 році внаслідок неналежного виконання посадових обов’язків, у порушення вимог чинного законодавства без отримання відповідних дозволів та лімітів видав лісорубні квитки, на підставі яких проведено незаконні рубки формування і оздоровлення лісів на території об’єкта природно-заповідного фонду, чим державі завдано збитків на суму понад 9 мільйонів гривень.

Реклама Google

Довідково: санкцією ч.2 ст. 367 КК України за службову недбалість, що спричинила тяжкі наслідки державним інтересам, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також: У Львові затримали групу поліцейських за наркоторгівлю (Відео)

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Telegram Channel