Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На приміському маршруті Луцької громади запрацювали валідатори

Картку у маршрутці доведеться прикладати до валідатора двічі: при вході та виході на зупинці.

Фото Суспільне.Волинь.

На приміському маршруті Луцької громади запрацювали валідатори

На приміському маршруті №104 «Луцьк-Кульчин» запрацювала автоматизована система оплати проїзду

Міська рада уклала договір з перевізником на приміському автобусному маршруті «104» Луцьк-Кульчин. Нині їздить один автобус, впродовж дня він робить 9 рейсів. 22 травня на автобусі встановили валідатор. З 24 травня система запрацювала, пише Суспільне.Волинь.

У приміських маршрутках система оплати відрізняється від оплати в міському транспорті, — каже начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов.

Картку у маршрутці доведеться прикладати до валідатора двічі: при вході та виході на зупинці.

Картку у маршрутці доведеться прикладати до валідатора двічі: при вході та виході на зупинці. При вході — система зніматиме з картки максимальну вартість проїзду на маршруті, а при виході — буде вираховувати вартість фактичної поїздки та решту повертатиме. Вартість проїзду теж буде різною та залежатиме від кілометражу, який проїде пасажир.

Реклама Google

У приміських маршрутах працюватиме лише два види оплати – пластикова картка та QR-код через мобільний додаток. Банківською карткою у приміському маршруті розрахуватися не можна, бо вартість проїзду не фіксована, а залежатиме від відстані.

«Система покриття інтернету, по цих селах, які приєдналися нормально функціонує і дає можливість пасажирам розраховуватися електронними квитками. Поки що в селі Кульчин, терміналу для придбання електронного квитка немає»,— каже Володимир Степанов.

Читайте також: У Луцьку за день оштрафували 26 водіїв

Telegram Channel