Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У луцькому парку зупинили ще два атракціони після аварії на колесі огляду

В неділю на колесі огляді застрягло 12 людей.

Фото Суспільного Волині.

У луцькому парку зупинили ще два атракціони після аварії на колесі огляду

Мова про атракціони «Сюрприз» та «Орбіта»

У Центральному парку культури та відпочинку, де на колесі огляду застрягло 12 людей, зупинили експлуатацію ще двох атракціонів.

Про це Суспільному телефоном розповів юрист парку Павло Цапюк.

За словами Павла Цапюка, ці конструкції були встановлені в парку понад 30 років тому. Обидва атракціони – висотні.

«Керівництво парку прийняло рішення не просто полагодити «колесо огляду», а зупинити експлуатацію ще двох старих комунальних атракціонів», – каже юрист. З його слів, конструкції та механізми перевірять повторно.

Нині у парку чекають на доставку зламаної деталі для «колеса огляду». Після цього детальну експертизу пройдуть всі три атракціони. 

Нині у парку чекають на доставку зламаної деталі для «колеса огляду». Після цього детальну експертизу пройдуть всі три атракціони. За її висновками прийматимуть рішення про повторний запуск атракціонів.

Після технічного огляду каруселі також перевірять великою вагою. «Наразі ж працюватимуть атракціони значно меншого рівня екстриму та швидкості обертання: автодром, вальс, веселі гірки та доросла ланцюгова і дитячі фігурна каруселі», – каже Павло Цапюк.

Нагадаємо, 23 травня у парку зламалося «колесо огляду». На атракціоні застрягло 12 людей, шестеро з них – діти.Відвідувачів витягали з атракціону рятувальники. Напередодні 24 травня «колесо огляду» почали ремонтувати.

Джерело: Суспільне Волинь
Telegram Channel